Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

O Άρης συμφώνησε και με τη Sportvision!

Στην σημαντικότερη υπόθεση για το άρθρο 99 πέρα από το δημόσιο ο Δημήτρης Ηλιάδης πέτυχε 100%!


Σύμφωνα με το allaboutaris.com, πριν από λίγο οριστικοποιήθηκε η συμφωνία με την Sportvision και μάλιστα έπεσαν και οι σχετικές υπογραφές με τον Άρη να ξεπερνά ένα τεράστιο πρόβλημα ύψους περίπου 3 εκ ευρώ!!!

Ο ΑΡΗΣ πέτυχε ότι καλύτερο στο κομμάτι των ιδιωτών πιστωτών μέσω της συμφωνίας με την διαφημιστική εταιρία που μάλιστα θα επεκταθεί και σε συνεργασία για τα επόμενα 4 χρόνια. Η Sportvision θα πάρει την εκμετάλλευση των διαφημιστικών πινακίδων στο Κλ. Βικελίδης και παράλληλα αποτελεί πλέον σύμμαχο της ΠΑΕ Άρης στην προσπάθεια υπαγωγής στο άρθρο 99, αφού υπεγράφησαν οι σχετικές δηλώσεις εξυγίανσης.

Αυτό που πλέον απομένει είναι πέρα από τις τελευταίες υποθέσεις παικτών-προπονητών να βγει την επόμενη εβδομάδα και η απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που θα σφραγίσει την υπαγωγή στο άρθρο 99.

Παράλληλα σήμερα ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων» βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ και κατάφερε να ρυθμίσει τα χρέη προς αυτήν, ύψους 612.000 ευρώ. Έτσι, θα εκδοθούν κανονικά τα δελτία των παικτών του Άρη, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Σήμερα έκλεισε οριστικά και το θέμα του Νίκου Λαζαρίδη, καθώς ο έμπειρος αμυντικός υπέγραψε νέο διακανονισμό, προκειμένου οι «κίτρινοι» να υπαχθούν στο άρθρο 99.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου