Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Στηρίζεται ο Χατζηνικολάου


Ιδιαίτερα κρίσιμος είναι και για το Γιάννη Χατζηνικολάου ο επόμενος αγώνας με την ΑΕΛ Καλλονής στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αν και είναι πολύ νωρίς στη σεζόν η αμφισβήτηση είναι έντονη προς το πρόσωπό του από μεγάλη μερίδα των φίλων του Άρη που ούτως ή άλλως δεν είχαν δει με καλό μάτι την πρόσληψή του στην ομάδα. Η κριτική τους εστιάζεται κυρίως στον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ο Χατζηνικολάου μάλιστα δεν είναι αρεστός ούτε στους ρεπόρτερς του Άρη που δεν τον θεωρούν αρκετά επικοινωνιακό και "δημοσιογραφικό".

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου ενδεχόμενο άσχημο αποτέλεσμα την επόμενη Κυριακή ίσως σημάνει και εξελίξεις στον Άρη. Παρόλα αυτά ο Χατζηνικολάου έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης του Άρη αλλά και προσωπικά του Προέδρου Δημήτρη Ηλιάδη που πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Σερραίου τεχνικού.

Το γεγονός μάλιστα ότι την περυσινή αγωνιστική περίοδο ο Άρης άλλαξε πέντε (!) προπονητές (Κατσαβάκης, Πασιαλής, Αλκαράθ, Μιχαλήτσος, Παπαδόπουλος) και έκανε μία κάκιστη χρονιά απομακρύνει ακόμα περισσότερο τις όποιες σκέψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου