Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Aρβανίτης: "Η ομάδα αποκτά αξία που είναι σημαντική για την εύρεση επενδυτή!"

Ο Λευτέρης Αρβανίτης πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, μίλησε στο ραδιόφωνο του Arena και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μπάσκετ ενώ τόνισε πως η ομάδα αποκτά αξία κάτι που θα βοηθήσει στην έλευση ενός επενδυτή:



Για τους στόχους της ομάδας ανέφερε:
«Βλέπω στην ομάδα ενα πολύ καλό κλίμα, αισιοδοξία και καλή διάθεση. Αυτό που είπαμε στα παιδιά είναι να συνεχίσουμε όπως πέρσι. Στόχος μας είναι να είμαστε σαν οικογένεια και να έχουμε υγεία που είναι και το σημαντικότερο. Έχουμε ξεκινήσει σκληρή δουλειά και ελπίζουμε φέτος να δείξουμε τα αποτέλεσμα» για να προσθέσει:

«Και πέρσι και φέτος βασιζόμαστε στην ειλικρίνεια και την αλήθεια. Κοιτάμε όλους τους συνεργάτες μας στα μάτια. Αποδείχθηκε και το καλοκαίρι όπου όσους καλαθοσφαιριστές θέλαμε παρέμειναν στην ομάδα. Προστέθηκε και ο Βεζένκοφ που υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ για εμάς. Αυτή είναι και η απάντηση μας σε όσους είχαν να πουν διάφορα»

Για το θέμα της FIBA:
«Η αλήθεια είναι ότι και εμάς, μας απασχολεί πολύ αυτό το θέμα. Αλλά πρέπει να βάλουμε κάποιες  προτεραιότητες που συμφέρουν τον Άρη και όχι αυτές που βάζουν οι μάνατζερ. Το θέμα της Fiba θα το δούμε μόλις τελειώσει το 99. Θέλουμε πρώτα να τελειώσουμε το δημόσιο και όλα τα οφειλόμενα που έχουμε, και από εκεί και πέρα θα έρθει και αυτό το θέμα»

Για την σύλληψη Δαμιανίδη-Τζεβελέκη:
«Ήταν μία διαδικασία που δεν έπρεπε να γίνει. Έχουμε προχωρήσει τις διαδικασίες του 99 και των οφειλομένων και ως τις 7 Σεπτεμβρίου θα έχουμε καταθέσει  τον φάκελο. Το δημόσιο λειτούργησε κατ υπερβολή σε αυτή την περίπτωση. Αθόρυβα και χωρίς να έχουμε βγάλει προς τα έξω καμία συμφωνία, ακολουθούμε μία άλλη τακτική. Φυσικά θα ευχαριστήσουμε ως Άρης όσους βοήθησαν να εξυγιανθεί η ομάδα και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι στην ημερομηνία που πρέπει»

Για τον Βεργίνη:
«Έχουμε πολύ καλή σχέση με όλα τα παιδιά. Όντως ήταν από τους πρώτους που όταν μιλήσαμε για το υπόλοιπο που του οφείλουμε, συμφώνησε και είπε ότι είναι δίπλα στην προσπάθεια. Και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Για το αγωνιστικό θέμα του είπαμε ότι ο Άρης είναι το σπίτι του. Εφόσον επιλέξει να φύγει στο εξωτερικό εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα αλλά η πόρτα του Άρη είναι πάντα ανοιχτή»

Για τα διαρκείας:
«Ο στόχος μας είναι υψηλός. Το νούμερο είναι όντως γύρω στα 260 διαρκείας αλλά μετά τον 15Αυγουστο υπάρχει καθημερινά μία κίνηση. Θεωρώ ότι μέσα στον Σεπτέμβριο θα γίνουν και εκδηλώσεις για την προώθηση των διαρκείας και ο κόσμος θα βοηθήσει. Είναι μία ομάδα που φτιάχτηκε με Έλληνες και νέα παιδιά από τις ακαδημίες αλλά και έμπειρους που αγαπάνε τον Άρη. Όλο αυτό χρειάζεται μία προσπάθεια οικονομική. Ο κόσμος θα πρέπει να το καταλάβει και να νιώσει ότι είναι συμμέτοχος στην προσπάθεια. Η νέα γενιά των παικτών που έχουμε, βλέπω ότι στο μέλλον θα είναι η βάση της Εθνικής ομάδας Ανδρών και περιμένουμε και εμείς από τον κόσμο να δείξει έμπρακτα την αγάπη του»

Για τα μεταγραφικά:
«Το θέμα του Μποχωρίδη έχει τελείωσει. Μπορεί να είχαμε έντονες ενοχλήσεις από άλλες ομάδες αλλά είναι το βασικό μας γκάρντ. Χτίζουμε κάποια πράγματα πάνω σε αυτόν και τον Βεζένκοφ. Οπότε το θέμα του έχει κλείσει. Ο Λαρεντζάκης είναι και αυτός διεθνής. Τον φέραμε στην προετοιμασία να δούμε αν μπορεί να ανταποκριθεί»

Για τον Αντεκοτούμπο:
«Είχαμε μία επαφή. Είναι πολύ δύσκολο το θέμα. Δεν εξαρτάται από εμάς. Ενδιαφέρονται πάρα πολλές ομάδες είναι δύσκολο και δεν το βλέπω να προχωράει»

Για το αν υπάρχει περίπτωση να γίνει ακόμη μία μεταγραφή:
«Το ροστερ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και αν γίνει προσθήκη θα είναι στην θέση ενός έμπειρου γκάρντ. Από εκεί και πέρα μέσα στην χρονιά μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές εφόσον λύσουμε το θέμα της Fiba»

Για τον Γκάλη:
«Ο Νίκος είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος που αγαπάει την ομάδα. Όταν επιστρέψει θα κάνουμε κάποια πράγματα μαζί του που θα βοηθήσουν στο πρεστίζ του συλλόγου. Γενικά όποτε του έχουμε ζητήσει είναι κοντά στην ομάδα και αυτό θα κάνει για ακόμη μία φορά»

Για το τμήμα μάρκετινγκ:
«Υπάρχει αυτό το τμήμα και έχει οργανωθεί καλά. Μετά τις 26 του μηνός θα μπούμε πιο δυναμικά και σε αυτό το κομμάτι καθώς μέχρι πρότινος ήταν περίοδος καλοκαιριού»

Τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο:
«Ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει ότι αυτή η ομάδα με τα τόσα χρέη και χωρίς να έχει έναν επενδυτή, έχει αρχίσει να αποκτάει αξία. Σε τόσο δύσκολους καιρούς η ομάδα έχει αποκτήσει μία αξία. Αυτό είναι πάρα πολύ καλό αν μπούμε στο 99 ώστε να βρεθεί ένας επενδυτής. Η ομάδα έχει περιουσιακά στοιχεία που είναι πολύ σημαντικά και  θα παίξουν τον ρόλο τους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου