Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Διορθώνει τα λάθη ο Άρης!


Ο Γιάννης Χατζηνικολάου εντόπισε πολλά λάθη στην αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κι αναμένεται να τα επισημάνει στους παίκτες του έτσι ώστε να τα διορθώσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στη Ριζούπολη και θέλει να επιστήσει την προσοχή των ποδοσφαιριστών του σε συγκεκριμένους τομείς που πρέπει να βελτιωθούν. Ο Χατζηνικολάου δεν επιθυμεί να επαναληφθούν παρόμοια λάθη και στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στην Καλλονή στο «Κλεάνθης Βικελίδης». O προπονητής του Άρη βρέθηκε τη Δευτέρα (19/08) στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε διά ζώσης το ματς της Καλλονής με τον Ολυμπιακό, και με βάση τα όσα συμπεράσματα έβγαλε, θα προετοιμάσει ανάλογα και τους παίκτες του, για την αναμέτρηση του "Βικελίδης".

Το πιθανότερο μάλιστα είναι να υπάρξουν κι αλλαγές στην ενδεκάδα του Άρη ενόψει του αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής με τους νησιώτες, με τον έμπειρο προπονητή να έχει ήδη ετοιμάσει κάποιες διορθωτικές κινήσεις προκειμένου να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα και να έρθει το πρώτο «τρίποντο» για την ομάδα. Θέση στη βασική ενδεκάδα είναι πολύ πιθανό να κερδίσουν οι Αγγελούδης και Έλσνερ ενώ και ο Σταυρόπουλος αναμένεται να ξεκινήσει αντί του Ιμπέ.

Με αγωνία περιμένουν όμως στον Άρη και την εξέλιξη της υγείας του Μιχάλη Μανιά, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα β` βαθμού. Ο 23χρονος επιθετικός, εφόσον αισθανθεί καλύτερα θα δοκιμάσει να μπει συντηρητικά στη σημερινή προπόνηση, θέλοντας και ο ίδιος να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής με την Καλλονή, δίνοντας το "παρών" ακόμα και ως αναπληρωματικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου