Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Μαντζουράκης: «Παιχνίδι ρουλέτας με τον Άρη»


Ο τεχνικός της Καλλονής, Γιάννης Ματζουράκης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Άρη που πλησιάζει:


Για το γεγονός ότι η ομάδα του αγωνίζεται για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία:
«Πράγματι είναι ένα μεγάλο γεγονός. Προχθές στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όλα δούλεψαν πολύ καλά. Για πρώτη φορά στην Σουπερλιγκ δεν είναι και λίγο να παίζεις έτσι απέναντι στον  πρωταθλητή. Ο πρόεδρος μας είναι προσγειωμένος προσηλωμένος και προχωράει βήμα-βήμα την προσπάθεια του»

Και πρόσθεσε:
«Αυτή την εποχή λίγο πολύ όλες οι ομάδες είναι ίδιες. Τα βήματα πρέπει να είναι προσεχτικά. Εμείς αυτό που ξέρουμε είναι ότι θα αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη ομάδα της Βόρειας Ελλάδας. O κόσμος γεμίζει το γήπεδο σε κάθε αγώνα και αυτό είναι που την στηρίζει τα τελευταία χρόνια»

Για τον τρόπο που αναμένεται να παίξει:
«Δεν παίζουμε κλειστά. Έχουμε ψηλά την άμυνα μας και πάνω σε αυτό το κομμάτι θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε στην δύσκολη έδρα του Χαριλάου»

Στο που θα κριθεί:
«Πάντοτε είτε είσαι προετοιμασμένος καλά είτε κακά παίζει ρόλο και η τύχη. Από εκεί και πέρα έχει να κάνει και με την ψυχολογία. Είναι πράγματι παιχνίδια ρουλέτας»

Και κατέληξε όσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα:
«Μία είναι η ιδιομορφία του, ότι έχει περισσότερες ομάδες. Από εκεί και πέρα η εικόνα του ίδια θα είναι. Λίγο πολύ όλες οι ομάδες θα είναι ίδιες. Πέρα από τον Ολυμπιακό  που έχει την δυναμική του και άλλες δύο ομάδες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου