Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Ποιοι φεύγουν δανεικοί


Ο Άρης με την προσθήκη του Βασίλη Καραγκούνη ολοκλήρωσε τη μεταγραφική του ενίσχυση, παίρνοντας 13 συνολικά παίκτες αλλά έχει ένα άλλο πρόβλημα να αντιμετωπίσει λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Αυτό του πλήρους ρόστερ που αυτή τη στιγμή αριθμεί 36 παίκτες.

Στα πλάνα του τεχνικού τιμ, όπως αναφέρει το AllAboutARIS είναι ο δανεισμός κάποιων νεαρών παικτών που δεν υπολογίζονται άμεσα ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να λυθούν και κάποια συμβόλαια με κάποιους που επίσης δεν φαίνεται να υπολογίζονται. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Γιάννης Χατζηνικολάου έχει ήδη ενημερώσει τους νεαρούς Αντωνιάδη, Ρένια, Καραγιάννη ότι καλύτερο θα ήταν για αυτούς να πάνε δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια αφού δεν βρίσκονται στα άμεσα πλάνα του.

Διαφορετικές είναι οι περιπτώσεις για τους Μαργαρίτη και Τσουκάνη που επίσης ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται, αφού διανύουν τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους και ως εκ τούτου δεν δέχονται να πάνε δανεικοί. Όπως για παράδειγμα ο Μαργαρίτης στον οποίο προτάθηκε να πάει στον Πιερικό αλλά αρνήθηκε ενώ από τον Τσουκάνη ζητήθηκε να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Όσο για κάποιους άλλους μικρούς ο Γκόλιας και ο Κοντοβάς που αποκτήθηκαν από την Καρδίτσα θα αγωνίζονται με την ομάδα Κ20 του ΑΡΗ (ο Γκόλιας θα συνεχίσει να προπονείται με την πρώτη ομάδα).

1 σχόλιο:

  1. Μας δουλευεις ρε χατζηνικολαου ? Στελνεις τον καραγιαννη που παιζει στα πλαγια δανεικό ? ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ δηλαδη ? Ουντοτζι κ Ιμπεχ που ειναι πιο αργος απο τον θανατο. Και στελνεις ΚΑΙ αντωνιαδη επειδη εχεις πολλους κοφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή