Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

«Ποιος δεν θα προλάβει να κάνει παρέλαση;»


Πρώτο φαβορί να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του Εργοτέλη ήταν ο Γιάννης Πετράκης, όμως - σύμφωνα με την SportDay - οι μάνατζερ έχουν στρέψει αλλού την προσοχή τους.


«Ποιος δεν θα προλάβει να κάνει παρέλαση;», είναι η ερώτηση που γίνεται τις τελευταίες μέρες στην πιάτσα των μάνατζερ, όπως αποκαλύπτει η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay. 

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως πρώτος στη σχετική λίστα ήταν ο Γιάννης Πετράκης, όμως μετά την ισοπαλία του Εργοτέλη στην έδρα του Ατρομήτου τα πράγματα έχουν αλλάξει. 

Πλέον οι ατζέντηδες έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον Γιάννη Χατζηνικολάου. Μάλιστα, εκτιμούν πως αν δεν προκύψει το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον Άρη κόντρα στην Καλλονή, τότε θα υπάρξει μεγάλη γκρίνια στις τάξεις της ομάδας. 

Από εκεί και πέρα, «παγωμένες» θεωρούνται – σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα – οι σχέσεις του Σάκη Τσιώλη με τους διοικούντες τον Αστέρα Τρίπολης. 

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός φέρεται να έχει πρόβλημα με την απόκτηση των Γκρατσίνι, Μπαράλες και Καράσκο, τους οποίους πήγε στην Αρκαδία ο Γιάννης Καϋμενάκης. Ωστόσο, η ρήτρα στο συμβόλαιο του 54χρονου προπονητή είναι μεγάλη και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου