Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Παπαδόπουλος: "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες"


Στα «Αθλητικά Νέα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Άρη, Σούλης Παπαδόπουλος και μίλησε μεταξύ άλλων για το ισόπαλο αποτέλεσμα στο ματς μα τον Πανθρακικό, για την τακτική της ομάδας, τις συνεχόμενες κακές διαιτησίες εις βάρος των «κίτρινων» και για την εντυπωσιακή παρουσία των φιλάθλων της ομάδας, παρά τα όσα βιώνουν τον τελευταίο χρόνο.

Αρχικά, αναφέρθηκε στις αιτίες που ο Άρης δεν κατάφερε να κάνει την εμφάνιση που θα έπρεπε για να κερδίσει το παιχνίδι με τον Πανθρακικό: «Μπορείς να πεις πάρα πολλά για την πίεση και το άγχος, αλλά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε και εκεί πρέπει να εστιάσουμε το πρόβλημα».

Για το αν θεωρεί ότι το αρνητικό αποτέλεσμα ήταν ζήτημα τακτικής, είπε: «Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα παίξει με αντεπιθέσεις. Μέχρι το 70’ με 75’ δε μας απείλησε. Μετά βρήκε χώρους και έκανε κάποιες καλές ευκαιρίες. Το ξέραμε αυτό και ήμασταν καλά προετοιμασμένοι. Ήταν και ο Διούδης σε καλή ημέρα και δε δεχτήκαμε γκολ. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν έγινε μια καλή πάσα για να μπει γκολ. Πίστευα ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουμε, αλλά δεν το κάναμε».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το τι ζήτησε από τους παίκτες και δεν είδε στο γήπεδο και απάντησε: «Μπορείς να πεις πολλά μετά το ματς. Η ευθύνη είναι δικιά μου και θέλω να την αναλάβω εξ ολοκλήρου. Δε μου αρέσει να κατηγορώ τους παίκτες».

Με δεδομένη την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα φέτος και ειδικότερα στα τελευταία παιχνίδια από τη διαιτησία, ο Έλληνας τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε: «Όλοι γνωρίζουν τη δυναμική του Άρη. Δε θέλω να μιλάω για τη διαιτησία, αλλά όταν βλέπεις να δίνονται τέτοια πέναλτι στη Βέροια, μπορείς να πεις ότι έχεις αδικηθεί. Δε μπορώ να πω τίποτα παραπάνω. Μόνο συγχαρητήρια στον κόσμο του Άρη για την άψογη συμπεριφορά του και τη βοήθεια που προσφέρει στην ομάδα. Ξέρω πώς θωρακίζεται μια ομάδα, αλλά δεν είναι της παρούσης».

Για το πού πιστεύει ότι οφείλεται το γεγονός ότι η ομάδα δεν απειλεί πολύ την αντίπαλη εστία, παρά μόνο από στημένες φάσεις, είπε: «Με τον ΠΑΣ πιστεύω ότι κάναμε πολλές ευκαιρίες και ήμασταν και άτυχοι. Σε παιχνίδια όπως αυτά με τον Πανθρακικό είναι αδύνατο να κάνεις πολλές ευκαιρίες. Και ο Πανθρακικός έκανε ευκαιρίες όταν του δώσαμε αναγκαστικά χώρο, αλλιώς δε θα είχε απειλήσει. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν κάναμε εμείς φάσεις. Πίστευα ότι θα τα καταφέρουμε. Δεν είχαμε και καλά στημένα. Αυτό που μπορώ να πω ότι με τη δική μου παρουσία στον πάγκο, η ομάδα κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στα δύο από τα τρία παιχνίδια. Εκεί η ομάδα είχε πρόβλημα και βελτιώθηκε».

Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο τεχνικός του Άρη υπογράμμισε: «Ξέρουμε ότι ο Ατρόμητος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, τον είχα αντιμετωπίσει και στο κύπελλο με τον Ολυμπιακό Βόλου. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για να διεκδικήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο είναι η νίκη».

Τέλος, για το τι μπορεί να πει στον κόσμο, ανέφερε: «Ξέρω ότι ο κόσμος περιμένει να ακούσει κάτι για να πάρει κουράγιο. Δε θα πω ψέματα. Το μόνο που θα πω είναι ότι θα δώσουμε για την ομάδα ό, τι έχουμε και δεν έχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου