Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Επιστρέφει ο Χαράλαμπος Σκόρδας;


Απαίτηση για παραίτηση της διοίκησης Ψηφίδη από τους φιλάθλους του Άρη που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Λάμπρο Σκόρδα να είναι έτοιμος να επιστρέψει.

Είναι χαρακτηριστικό πως η συγκεκριμένη εξέλιξη προκύπτει επίσης από τους παρευρισκόμενους φιλάθλους του Άρη με τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ να είναι κλειδωμένα στα γραφεία της ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης οι υπάλληλοι έχουνε επιστρέψει στα σπίτια τους αναμένοντας με την σειρά τους τις εξελίξεις.

Η ενδεχόμενη επιστροφή του Σκόρδα στα διοικητικά και κατ΄ επέκταση της προεδρίας της ΠΑΕ Άρης θα ισοδυναμεί με αναίρεση της πάγιας θέση των οργανωμένων φιλάθλων για μη επιστροφή στην ΠΑΕ οποιουδήποτε που ήταν στις διοικήσεις από το 2004 ως το 2012.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αν ο Άρης υποβιβαστεί στην Football League 2 τα χρέη πηγαίνουν στα φυσικά πρόσωπα και στην περίπτωση αυτή πλήττονται άμεσα οι κ.κ. Αθανασιάδης και Ζαμπέτας και αν χαθούν οι ρυθμίσεις μέσω του άρθρου 44 και του νόμου Ορφανού και οι κ.κ. Ματθαίου και Σκόρδας.

Μάλιστα οι Σ.Φ. φιλάθλων Άρη SUPER 3 και Ιερολοχίτες εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση καλώντας τον κόσμο της ομάδας να δώσει το "παρών" κάτω από την Θύρα 3 του «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 19:00 με στόχο να ληφθούν καθοριστικές αποφάσεις για την ύπαρξη της ομάδας.

"Τα τελευταία τραγικά και ντροπιαστικά γεγονότα, που εκτυλίσσονται στην αγαπημένη μας ομάδα, με αποκορύφωμα το Σαββατιάτικο παιχνίδι-παρωδία με τον Πανθρακικό δεν μας αφήνουν πολλά περιθώρια.

Καλούμε όλο το Λαό του ΑΡΗ σήμερα το απόγευμα στις 19:00 στο κλειστό κάτω από την ΘΥΡΑ 3, για να ληφθούν κρίσιμες και καθοριστικές αποφάσεις για την ύπαρξη και το μέλλον του αγαπημένου μας συλλόγου. Η παρουσία όλων κρίνεται αναγκαία και επιτακτική", ανέφερε η κοινή τους ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι το πρωί είχε παραιτηθεί ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης από το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη και βάσει του καταστατικού πρέπει να προκηρυχθεί άμεσα γενική συνέλευση καθώς τυπικά δεν υπάρχει διοίκηση με τέσσερα μέλη. Όπως και να έχει και τα υπόλοιπα μέλη της ΚΜΑ φέρεται να είναι υπό παραίτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου