Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Κρίσιμες επαφές για την «επόμενη μέρα»


Τα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι διοικούντες του Άρη είναι πολλά και δυσεπίλυτα. Έτσι, τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να υπάρξουν και νέες επαφές από τις οποίες θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της ομάδας. 


Εν αναμονή, λοιπόν, της απάντησης του πρωθυπουργού στο αίτημα που κατέθεσαν οι φορείς του συλλόγου (ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΣ, ΚΜΑ) για συνάντηση, υπήρξε ήδη επαφή με συνεργάτες του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου. Αντικείμενο των συζητήσεων ήταν τα χρέη του Ερασιτέχνη αλλά και τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ, ενώ το οικονομικό θα κυριαρχήσει και στη συνάντηση που αναμένεται με τον Πρόεδρο της Football League, Σπύρο Καλογιάννη, όπου θα συζητηθούν οι προϋποθέσεις συμμετοχής του Άρη στο νέο πρωτάθλημα της Football League του χρόνου.

Tην ίδια στιγμή οι "επιφανείς" Αρειανοί επιχειρηματίες είναι προς το παρόν... αφανείς. Μόνο οι κ.κ. Δασυγένης και Παπαϊωάννου φαίνονται πρόθυμοι να διευκολύνουν ταμειακά την ομάδα με χρηματικό ποσό που δεν έχουν ξεκαθαρίσει.

Παράλληλα, υπάρχει και η αυριανή δικαστική μάχη με τον Λάμπρο Σκόρδα (αναστολής της απόφασης με την οποία καθαιρέθηκε) με την οποία ο πρώην Πρόεδρος επιθυμεί να επιστρέψει στη διοίκηση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου