Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

«Δύσκολο να εμπλακεί επενδυτής στον Άρη»


Τα σενάρια που τον θέλουν να εμπλέκεται με την ΚΑΕ Άρης διέψευσε ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας «Aries», που έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας των Τρικάλων, μιλώντας στα ερτζιανά τόνισε πως με τον Λευτέρη Αρβανίτη έγινε απλά μία ανταλλαγή απόψεων και τίποτα παραπάνω επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του blog. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 


Για τη φετινή χρονιά των Τρικάλων: «Ηταν δύσκολη χρονιά. Αρχίσαμε αργά τη δημιουργία της ομάδας, το αποτέλεσμα όμως μας δικαιώνει. Μπήκαμε στην ομάδα με συγκεκριμένο πλάνο και δεν παρεκκλίναμε καθόλου από αυτό».

Για την επιλογή παικτών: «Το τεχνικό τιμ προχώρησε σε τρομερές επιλογές. Προσπάθησαν και έψαξαν πολύ, όπως όλοι άλλωστε. Είναι όμως και θέμα τύχης».

Για τον κόσμο των Τρικάλων: «Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από την παρουσία του κόσμου. Για πρώτη χρονιά, είχε πολύ καλή παρουσία. Χαρακτηριστικό είναι πως ήμασταν άλλη ομάδα στην έδρα μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας».

Για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν: «Είναι νωρίς ακόμα, αλλά θέλουμε να τελειώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πρώτα θέλουμε να τελειώνουμε με το θέμα του προπονητή και την παραμονή του κ. Φλεβαράκη. Κράτησε την ομάδα στα δύσκολα».

Για το θέμα που προέκυψε και τον συνδέει με τον Άρη: «Εγιναν κάποιες συζητήσεις με τον Λευτέρη Αρβανίτη, στο πλαίσιο του Άρης-Τρίκαλα, στο Παλέ. Ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις όσον αφορά διοικητικά θέματα. Συγκεκριμένα για τον Άρη, το σημερινό στάτους της ομάδας δεν είναι ικανό για να προσελκύσει κάποιον επενδυτή. Πρέπει να γίνουν τρομερές αλλαγές για να αλλάξει κάτι. Οσα είπαμε ήταν μέχρι εκεί, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω».

Για το ενδεχόμενο εμπλοκής του στην ΚΑΕ Άρης: «Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο. Εχουμε ήδη μία ΚΑΕ και γενικά τώρα είναι δύσκολο να αναλάβει κάποιος τον Άρη. Εμείς προχωράμε στα Τρικάλα. Με τον κ. Αρβανίτη ανταλλάξαμε απόψεις και μιλήσαμε για το κατά πόσο είναι βιώσιμη η εταιρία, ώστε να σταθεί στο άρθρο 99. Είναι εφικτό πάντως να ανταποκριθεί η ομάδα στης υποχρεώσεις της, αν ενεργοποιηθούν κάποιοι Αρειανοί. Ολες οι ομάδες, πλην ΠΑΟ, ΟΣΦΠ και Πανιωνίου, έχουν ένα μπάτζετ που κυμαίνεται περίπου στις 700 χιλιάδες ευρώ. Πριν πέντε χρόνια, ήταν 1,5 εκατ. ευρώ. Τώρα, είναι μία ευνοϊκή συγκυρία για κάποιους να ασχοληθούν. Πρώτο μέλημα είναι να καλυφθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου