Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

KMA: «Δε θα γίνουμε γυρολόγοι των δικαστηρίων»


Ανακοίνωση εξέδωσε η Κοινωνία Μελών Άρη. Σε αυτήν αναφέρεται στις τελευταίες δικαστικές διαμάχες με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Σκόρδα και τονίζει ότι δε θα τον ακολουθήσει στα δικαστήρια. Η ανακοίνωση του ΔΣ της ΚΜΑ:

"Το νόμιμα εκλεγμένο ΔΣ της ΚΜΑ, αποτελούμενο από τους κ.κ. Στεφανίδη, Φουρλίγκα, Ταμπακούλη, Μισιρλή, Τανούλα, Τατάκη σε σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε να μη παρασταθεί αύριο κατά την αίτηση για προσωρινή διαταγή που κατέθεσε ο κύριος Σκόρδας. Παρά το γεγονός ότι θεωρούμε την αίτηση απαράδεκτη στο σύνολό της και θα την αντικρούσουμε όταν και όποτε οριστεί δικάσιμος για την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, δηλώνουμε ότι δε θα παραβρεθούμε κατά την αυριανή ανούσια διαδικασία. Με βάση τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί δεν προσφέρει τίποτα απολύτως μια προσωρινή διαταγή 10-20 ημερών, παρά μόνο σέρνει τον ΑΡΗ στις δικαστικές αίθουσες.

Οι δε δικαστικές κινήσεις που έγιναν από μέρους μας κατά την διάρκεια της εβδομάδας ήταν αναγκαστικές αφού η προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ δεν ανταποκρίθηκε στην ειλημμένη απόφαση τόσο της ΚΜΑ όσο και του ΑΣ.

Μοναδικό μας μέλημα αυτή τη στιγμή είναι η σωτηρία της ομάδας και η εξεύρεση λύσης για το αύριο.

Σε κάθε περίπτωση ακόμα και αν διεξαχθεί η κρίσιμη για εμάς δίκη τη δικάσιμο της 18/03/14 θα είναι πλέον άνευ ουσίας. Εμείς γυρολόγοι και θαμώνες των δικαστηρίων δεν επιθυμούμε να γίνουμε και δε θα γίνουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου