Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

«Δέσμιος του Σκόρδα ο Άρης. "Παραίτησε" Γιώτα, Γεωργιάδη, Ιατρού»


Ο αντιπρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, κ. Βασίλης Φουρλίγκας, μίλησε για τις δικαστικές μάχες, αλλά και για την γενικότερη κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος. Αναλυτικά τα όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης:


«Πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με δικαστικές διαμάχες και να ασχοληθούμε με τον Άρη μας. Πρέπει να μας ενδιαφέρει ο αγώνας του Σαββάτου, αλλά και βέβαια να αρχίσουμε να ασχολιόμαστε επιτέλους με τον προγραμματισμό της επόμενη μέρας και σε περίπτωση που δυστυχώς ο Άρης δεν θα μπορέσει να κρατηθεί στην κατηγορία.

Εμείς σαν ΚΜΑ με αυτά ασχολούμαστε, αλλά δυστυχώς ο κ. Σκόρδας ο οποίος θέλει να μείνει γαντζωμένος σε αυτή την καρέκλα και όλοι βέβαια γνωρίζουμε τους λόγους που το κάνει αυτό. Είναι δικαίωμα του να το κάνει αυτό, ο κόσμος βλέπει και κρίνει τις πράξεις του καθενός μας. Εκεί θα είμαστε και στην επόμενη γενική συνέλευση, για τον κ. Σκόρδα δεν ξέρω γιατί έρχεται στις συνελεύσεις που τον βολεύουνε, στις υπόλοιπες δεν εμφανίζεται καν.

Τόσο εγώ όσο και ο κ. Στεφανίδης τα προηγούμενα χρόνια έχουμε δείξει ότι δεν πρόκειται να κάνουμε κακό στον σύλλογο, είτε στα μέσα, είτε μέσω ανακοινώσεων, δεν λειτουργούμε έτσι.  Υπάρχουν όμως άνθρωποι όπως ο Σκόρδας που χρησιμοποιούν κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο, εδώ έβαλε τον κ. Γεωργιάδη και παραιτήθηκε, παραίτησε τον κ. Ιατρού, τον κ. Γιώτα, εντάξει αυτά τα πράγματα δεν είναι και ότι καλύτερο για τον Άρη».

Για το αν θα μπορούσε (αν έβγαινε) να σώσει τον Άρη: «Αυτή είναι μια άλλη συζήτηση. Τα έχουμε πει πολλές φορές. Ο Άρης φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια ιστορίας του, είναι ένα σύλλογος που εκπέμπει μια αξιοπρέπεια, αυτή την αξιοπρέπεια θεωρήσαμε ότι με τον κ.Σκόρδα της έχουμε χάσει. Οφείλαμε απέναντι στον κόσμο σαν μεγαλομέτοχοι που είμαστε να προασπίσουμε κάποια πράγματα. Ενώ τα πράγματα είναι δύσκολα, βγήκαμε μπροστά και προσπαθήσαμε να κάνουμε αρκετά πράγματα».

Για τον κ. Σκόρδα και τον λόγο που παραμένει πρόεδρος:  «Δεν μπορούμε να έχουμε δέσμιο έναν σύλλογο με 1 εκ. οπαδούς για κάποιες διοικητικές αποφάσεις οι οποίες βαρύνουνε τον συγκεκριμένο κύριο και έχουν παρθεί από το 2004 έως το 2009. Δεν μπορεί να κρατιέται ένας σύλλογος δέσμιος για τον κ.Σκόρδα και το σπίτι του κ.Σκόρδα. Και ο κ. Ζαμπέτας έχει έννομο συμφέρον αλλά δεν κάνει έτσι. Πέρυσι έγινε πάλι πρόεδρος χωρίς γενική συνέλευση, γελοιοποιούμε τον σύλλογο αλλά γελοιοποιούμαστε και εμείς που ασχολούμαστε με αυτόν τον άνθρωπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου