Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Παρέμβαση Στεφανίδη μέσω... facebook!


O Πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη κ. Παναγιώτης Στεφανίδης παρενέβη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook και σχολιάζοντας τη σημερινή δικαστική απόφαση καθώς και τα όσα ελέχθησαν για εμπλοκή παλαιών παραγόντων στην υπόθεση. Ταυτόχρονα ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που η δικαστική απόφαση ήταν διαφορετική ο ίδιος θα ήταν ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ και ο κ. Γιάννης Ψηφίδης διευθύνων σύμβουλος. Συγκεκριμένα ανέφερε:


"Σχετικά με όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες

1. Καμία συνεννόηση δεν υπήρξε με παλιούς παράγοντες. Όσοι είχαν μετοχές εκχωρημένες στην ΚΜΑ, αναφέρθηκαν ως αιτούντες χωρίς καν να ερωτηθούν αφού η χρήση των μετοχών ανήκει στην ΚΜΑ. Tο γεγονός αυτό το γνώριζαν πολλοί, αλλά επέλεξαν να παρουσιάσουν το γεγονός αποκρύπτοντας τα πληρεξούσια.

2. Δεν μπορούσε να γίνει ανάκληση της προηγούμενης απόφασης παρά μόνο αίτηση αντικατάστασης.

3. Ο Ψηφίδης θα έπαιρνε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και όχι του Προέδρου, γιατί αν την έπαιρνα εγώ, θα έπρεπε να διαγραφώ από το Δικηγορικό Σύλλογο και να μην ασκώ το επάγγελμα μου. Βόλευε όμως να παρουσιάζεται ο Ψηφίδης ως Πρόεδρος για τη δημιουργία εντυπώσεων.

4. Σήμερα έπρεπε να πείσουμε τον Ειρηνοδίκη για το κατεπείγον της αιτήσεως. Αν δεν υπήρχε κατεπείγον θα κάναμε μια συνέλευση μετόχων μετά από ένα μήνα και δεν θα περιμέναμε κανένα δικαστήριο να αποφασίσει και δεν θα χρειαζόταν καν να κάνουμε γενική συνέλευση, αρκούσε μια απόφαση του ΔΣ. Αναγκαστήκαμε να ακολουθήσουμε αυτή τη διαδικασία αφού το ΔΣ της ΠΑΕ από προφανή σεβασμό στους μετόχους δεν παραιτήθηκε .

5. Το σκεπτικό στο τέλος του Ειρηνοδίκη ήταν ότι η δικάσιμος της 18/3 είναι πολύ κοντά και δεν συντρέχει κανένας λόγος κατεπείγοντος μέχρι τότε. Μακάρι να δικαιωθεί.

6. Ο Ειρηνοδίκης σήμερα εξέτασε μόνο το κατεπείγον. Όλα όσα ακούγονται ότι θεώρησε πως δεν έχει τύχη η αίτηση και ότι η απόφαση του είναι πρόκριμα είναι ανυπόστατες γελοιότητες και καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα. Εξάλλου, η διαδικασία σήμερα ήταν προφορική, κράτησε 45 λεπτά περίπου και δεν έγινε εξέταση δικογράφων και σχετικών. Χαρακτηριστικά, ο Σκόρδας όταν του ζητήθηκε να μπει στην αίθουσα να δώσει εξηγήσεις για τον Πλατανιά, είπε στον Ειρηνοδίκη ότι ζήτησε εσκεμμένα να πέσουν οι παίκτες κάτω για να διαμαρτυρηθούν και ότι δεν είχε σκοπό να πάρει την ομάδα από το γήπεδο. Αν αυτά είδατε κι εσείς κι αν αυτά τον ακούσατε να λέει το ίδιο βράδυ στα κανάλια ή αν άλλα είπε ο προπονητής μόλις έληξε το ματς, τότε σίγουρα κάναμε λάθος εμείς.

7. Όταν γίνεται σχολιασμός για την «καρέκλα» καλό είναι να αναφέρονται και τα θετικά αυτής της καρέκλας, δηλαδή οι λόγοι για τους οποίους κάποιος θέλει την συγκεκριμένη καρέκλα. Η καρέκλα μιας καταχρεωμένης εταιρίας που παλεύει για την επιβίωση της και είναι τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα δεν είναι και το πιο δελεαστικό πράγμα που υπάρχει. Το αντίθετο ακριβώς είναι.

8. Το θέμα κλείνει εδώ. Πάμε για τη νίκη στην Αθήνα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου