Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

«Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό. Ο Άρης είχε... ψάλτες!»


Ο Νίκος Αλέφαντος μπλογκάρει στον Sportdog και μεταξύ άλλων μίλησε και για το παιχνίδι Άρης- Πανιώνιος. Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Σε ό,τι αφορά τον Άρη με τον Πανιώνιο, θέλω να μην με παρεξηγήσουν οι οπαδοί του Πανιωνίου για αυτά που θα πω. Τον σέβομαι τον Πανιώνιο, είναι ιστορικός σύλλογος, έχει βγάλει μεγάλους παίκτες, έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως τι θέλετε και φαγώνεστε και σκούζετε τόσο πολύ για τον Άρη ρε; Αν ήσασταν μάγκες, να νικούσατε τον Εργοτέλη στη Νέα Σμύρνη που σας πήρε το διπλό με 9 παίκτες!

Με τον Άρη τα βάζετε, με τον Άρη που πεθαίνει και έδινε μάχη ζωής και θανάτου; Καλά έκανε ο Άρης, το ποδόσφαιρο είναι αντρικό! Κι εγώ όταν ήμουν προπονητής, έτσι έδινα τις μάχες και έσωνα τις ομάδες. Πήγαινα μεν και έβλεπα στο εξωτερικό μεγάλους προπονητές, τη σπούδασα την προπονητική, αλλά αν δεν έχεις ψυχάρα και τσαμπουκά, μην ασχολείσαι με τη μπάλα.

Είδαμε τον πρόεδρο και τους προπονητές που είχε πριν ο Άρης πού τον έφεραν. Αυτοί ήταν για ψάλτες στην εκκλησία! Με Ηλιάδη πρόεδρο, με Χατζηνικολάου προπονητή και έπειτα με τον Μιλίνκοβιτς προπονητή, ο Άρης είχε ψάλτες στην εκκλησία!

Το έλεγα απ’ το καλοκαίρι ότι αν έμενε ο Σκόρδας και ο Σούλης Παπαδόπουλος που πέρσι έσωσαν τον Άρη, δεν θα κινδύνευε φέτος. Και τώρα πάνε πάλι να τον ξανασώσουν, ένα πολύ δύσκολο έργο, ούτε ο Μουρίνιο αν ερχόταν στο σημείο που ήταν ο Άρης, δεν είναι βέβαιο ότι θα τον έσωνε.

Έπιασε λέει από το λαιμό έναν παίκτη του Πανιωνίου ο Σούλης Παπαδόπουλος και ξεσηκώθηκε το σύμπαν. Σιγά μωρέ, και ο Ζιντάν έριξε κουτουλιά στον Ματεράτσι σε τελικό Μουντιάλ που τον έβλεπε ζωντανά όλος ο πλανήτης! Ο Μανωλάς είχε γραπώσει από το λαιμό τον Νινιάδη. Ο Φέργκιουσον έριχνε παπούτσια στα μούτρα του Μπέκαμ. Ο Μουρίνιο τις προάλλες κυλιόταν στο τερέν. Άντε γ@μηθείτε οι προπονητές με τα κουστούμια που κάνετε τα μανεκέν, βάλτε τα στον κώλο!

Είδαμε και τον Ζέεντορφ που τον βάπτισε προπονητή η Μίλαν, εμφανίστηκε με το κουστούμι και την γραβάτα στον πάγκο, έκανε το μανεκέν, κι έφαγε 3 από τη Νάπολι.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει βελτιώσει πολύ την άμυνα του Άρη. Όταν έριξε και τον Καπάνταη ο Πανιώνιος μέσα στο ματς, έβαλε τρίτο σέντερ μπακ και έκλεισε τα ρολά. Ο Μπακασέτας που πήραν δανεικό από την Τρίπολη, κάνει καλό τρίγωνο με Τάτο και Μανιά. Πήρε παλικαρίσια νίκη ο Άρης και θα το παλέψει μέχρι τέλους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου