Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

«Φτιάχνει» Αγκάνθο


Ο Νταβίδ Αγκάνθο, σκόραρε εναντίον του Πανιωνίου, ξόρκισε την αφλογιστία 8 αγωνιστικών (είχε να βρει δίχτυα από το ματς της 16ης ημέρας, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης) και ουσιαστικά έκλεισε το μάτι στον Σούλη Παπαδόπουλο, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.


Ο προπονητής του Αρη, παρά τις απογοητευτικές εμφανίσεις των προηγούμενων αγώνων, δεν του γύρισε την πλάτη. Του έδινε φανέλα βασικού, ποντάροντας στην ποδοσφαιρική του οξυδέρκεια, την εκτελεστική του δεινότητα και δικαιώνεται.

Τώρα, στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, την ώρα που κρίνεται η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, ο Παπαδόπουλος καλεί τον Αγκάνθο να δηλώσει «παρών». Η απόκριση του Ισπανού την περασμένη Δευτέρα ήταν καταφατική και ο Σούλης «φτιάχνει» τον παίκτη του για ανάλογη συνέχεια. 

Ο κανονιέρης με το «9» θέλει να δικαιώσει και να δικαιωθεί! Εστω και στο φινάλε της περιόδου καλείται να βγάλει τον Αρη από τα δύσκολα, όπως το έκανε πέρυσι, αποδεικνύοντας τη μεγάλη του κλάση. Αραγε θα επαναλάβει τα κατορθώματα της προηγούμενης σεζόν;

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου