Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

H εκπομπή του "Super 3" και η ανακοίνωση των "Ιερολοχιτών" (audio)


O Σ.Φ. Άρη "Super3" ακούστηκε και πάλι στα ερτζιανά της πόλης (03/02/2014) μετά από περίπου 3 μήνες. Η εκπομπή του μεγαλύτερου συνδέσμου του Αρη βγήκε στον "αέρα" μέσω της συχνότητας του ραδιοφωνικού σταθμού "Αρένα". Στην εκπομπή αναφέρθηκαν κυρίως στα πεπραγμένα των διοικήσεων 2004-2012 και κυρίως στον πρόεδρο της ΠΑΕ Λάμπρο Σκόρδα.

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής οι συντελεστές της αναφέρθηκαν στους λόγους για τους οποίους προχώρησαν στην κίνηση να κάνουν νέα εκπομπή μετά από αυτή του Νοεμβρίου. Ταυτόχρονα, απάντησαν σε όσους υποστηρίζουν ότι ο "Super 3" επιθυμεί να δει την ομάδα στη Γ' Εθνική λέγοντας ότι δεν συμβιβάζονται με την ιδέα αυτή αλλά ούτε της συγχώνευσης με άλλη ομάδα με τη μέθοδο του "νέου ΑΦΜ". Μάλιστα ζήτησαν να εξαντληθούν όλες οι μαθηματικές ελπίδες που υπάρχουν και εξέφρασαν την πίστη τους ότι η ομάδα δε θα πέσει. Στο πρώτο μέρος μίλησαν κυρίως για τα διοικητικά θέματα. Οι οπαδοί του Άρη αναφέρθηκαν στις εκλογές για την ΠΑΕ Άρης λέγοντας ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν παρόμοια με αυτές του παρελθόντος. Κατόπιν, αναφέρθηκαν στο Δ. Ηλιάδη για τον οποίο ανέφεραν ότι δεν έκανε το παραμικρό από όσα υποσχέθηκε αλλά έμεινε μόλις 3 μήνες στην ομάδα και άφησε την ομάδα τελευταία αλλά κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Έπειτα, έγινε σύντομη αναδρομή στην οκταετία 2004-2012 και αρχικά στον υποβιβασμό του 2005. Οι οπαδοί του Άρη εξαπέλυσαν επίθεση στους κ.κ. Λ. Σκόρδα και Γ. Σαουρίδη τους οποίους κατονόμασαν ως τους κύριους υπευθύνους του υποβιβασμού του 2005 αλλά και στη δημιουργία της Λέσχης Φίλων Άρη (σημερινής ΚΜΑ) υπερασπιζόμενοι την ύπαρξη του "Super 3". Όπως είπαν "ο σύνδεσμος έκανε την αυτοκάθαρσή του". Σε αυτή τη διάρκεια έκαναν αναφορά στο "λάτιν" μοντέλο του Γ. Κόντη, τον οποίο έφερε στον Άρη ο Σκόρδας όπως υποστήριξαν. Μάλιστα, όπως είπαν, ο Σκόρδας είναι ο κύριος υπεύθυνος της καταστροφής της ΠΑΕ καθώς ανέλαβε μία καθαρή ΠΑΕ μετά το "44" και με τις ενέργειές του και τα χρέη που άφησε ως κληρονομιά έφερε τους Αθανασιάδη και Ηλιάδη στα "πράγματα". Επιπρόσθετα η διοίκηση Αθανασιάδη, όπως είπαν οι οργανωμένοι, έχει μεγάλες ευθύνες για τη διάλυση της ομάδας. Στη συνέχεια αναφέρθηκαν στην απόφασή τους να μην βάζουν τα πανό τους όσο είναι πρόεδρος της ΠΑΕ ο Λ. Σκόρδας λέγοντας ότι η απόφαση αυτή θα αφορούσε τον οποιοδήποτε παράγοντα της οκταετίας (2004-2012). Ο "Super 3" έκανε, επιπλέον, ευθεία επίθεση στον Σκόρδα λέγοντας ότι δεν έχουν να πουν κάτι μαζί του γιατί χρέωσε την ομάδα με 9 εκατομμύρια ευρώ κατά δήλωσή του και ζήτησαν να μην κάνει καμία άλλη προσπάθεια προσέγγισης μαζί τους. Τέλος, προχώρησαν στην αποκάλυψη ότι δέχθηκαν τηλεφώνημα από τον κ. Γ. Κόντη (που έχει σχέδιο να αναλάβει την ομάδα μαζί με τον κ. Ελευθερούδη) τον οποίο παρέπεμψαν στην ΚΜΑ καθώς δεν θέλουν καμία επαφή μαζί του.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη αρχικά είπαν ότι δέχθηκαν πιέσεις για ραντεβού με τον Κόντη στην Αθήνα και αρνήθηκαν. Χαρακτήρισαν το Σκόρδα "εκφραστή της διχόνοιας" που καταχράστηκε (όπως και οι υπόλοιποι) την εμπιστοσύνη του κόσμου του Άρη. Στη συνέχεια εξέφρασαν την απορία γιατί απολύθηκε ο Μιλίνκοβιτς και υποστήριξαν ότι ο Ουντότζι αποχώρησε από την ομάδα καθώς ήταν επί μήνες απλήρωτος. Κατηγόρησαν το Σκόρδα για το γεγονός ότι δεν έβγαζε δελτία στους νεοαποκτηθέντες όπως "η αποτυχημένη διοίκηση" Ψηφίδη και πως προέτρεψε έμμεσα κάποιους οπαδούς να παραβρεθούν σε συλλαλητήριο και διαμαρτυρίες που απέτυχαν και ρεζίλεψαν τον κόσμο του Άρη. Δικαιολόγησαν το γεγονός ότι δεν πήγαν στη Γ.Σ. της ΚΜΑ στην οποία εκλέχθηκε ο Σκόρδας γιατί δεν ήθελαν να δημιουργήσουν μεγαλύτερο πρόβλημα. Όπως είπαν, η ομάδα δεν πήρε εισιτήρια στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό με ευθύνη του Σκόρδα. Επιπρόσθετα, είπαν ότι στις επόμενες μέρες ίσως γίνουν κάποιες κινήσεις που θα δώσουν ελπίδα. Κατόπιν, εξαπέλυσαν επίθεση στον πρόεδρο του Α.Σ. Άρης, Θωμά Γιώτα, του οποίου απαίτησαν την άμεση παραίτηση και ανέφεραν ως χαρακτηριστικά παραδείγματα την υπόθεση Ντεσπέιν και του παγοδρομίου (σ.σ. που... "δημιούργησε" το blog των πρώην "επαγγελματιών" οπαδών). Τέλος, έκαναν παναρειανό κάλεσμα δίνοντας ψυχολογικές ντόπες στους ποδοσφαιριστές.

Ακούστε την εκπομπή του συνδέσμου στο ηχητικό του arisiempr.blogspot.gr:


Την ίδια στιγμή οι διεργασίες εντείνονται στους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας. Ο Σ.Φ. Άρη "Ιερολοχίτες" εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει τα μέλη του ότι θα προχωρήσουν σε έκτακτη Γ.Σ. Η ανακοίνωση του άλλου μεγάλου συνδέσμου του Άρη:

"Ο Σ.Φ. ΑΡΗ «ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ» καλεί όλα τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5/2 και ώρα 20:30 στα γραφεία του συνδέσμου (Κωνσταντινουπόλεως 2 και Αγίας Τριάδας). Θα συζητηθούν ΕΚΤΑΚΤΑ και εξόχως σημαντικά θέματα που αφορούν τον ΑΡΗ, τα τμήματα του Συλλόγου αλλά και το Σύνδεσμο.

Απαραίτητη η συμμετοχή ΟΛΩΝ των μελών

ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΡΗ «Ιερολοχίτες» – ιδρ.1970″.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου