Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Mπέος:«Είπα στον Ηλιάδη να ρίξει την ομάδα στη Γ' Εθνική» (video)


O Aχιλλέας Μπέος μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή "DERBY" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ Άρης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρώην ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου και υποψήφιος δήμαρχος στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας: «Το πρόβλημα του Άρη δεν είναι αν θα κερδίσει σήμερα ή αύριο ή σωθεί αγωνιστικά αφού τα τελευταία τρία χρόνια είναι στην "εντατική". Το καλοκαίρι συναντήθηκα με τον πρώην πρόεδρο του Άρη, Δ. Ηλιάδη, που τον γνωρίζω από την Αμερική. Μαζί ήταν και ο γιος του κυρίου Στεφανίδη (σ.σ. αναφέρεται πιθανώς στον πρόεδρο της ΚΜΑ Πάνο Στεφανίδη, υιό του Άρη Στεφανίδη). Του είπα "μη δηλώσεις συμμετοχή στο πρωτάθλημα αν αγαπάς τον Άρη και ρίξε την ομάδα στη Γ' Εθνική αν θέλεις να κάνεις έργο". Με την παραμονή στη Super League παίρνουν παράταση οι παράγοντες που οδήγησαν τον Άρη σ' αυτό το κατάντημα και βρίσκονται σήμερα στην ομάδα. Ο Άρης αν ακολουθήσει το παράδειγμα της ΑΕΚ, με τη δυναμική που έχει δε χρειάζεται επενδυτή αλλά κάποιον γνώστη του αντικειμένου που δε θα κοροϊδέψει τον κόσμο. Σε τρία χρόνια ο Άρης θα βρίσκεται στην Α' Εθνική και θα αγωνίζεται με πλεονάσματα και νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Δεν ξέρω αν μπορεί να το κάνει τώρα αφού λέγεται ότι θα πρέπει να παραμένεις στη Γ' Εθνική για 4 χρόνια».

Ο Μπέος κατέληξε λέγοντας: «Ο αγνός κόσμος του Άρη, και όχι οι αρχηγοί του που "κονόμησαν", θα έβαζε πλάτη και θα στήριζε την προσπάθεια. Αν σωθεί ο Άρης όσα συμβαίνουν στην ομάδα τα τελευταία χρόνια θα συνεχίσουν να γίνονται, θα είναι μία συνέχεια της "εντατικής"».

Λίγο πριν ξεκινήσει η χθεσινή εκπομπή...
Ο Γ. Μιχαλήτσος που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Κώστα Χήτα προσέθεσε στη δημιουργική αυτή συζήτηση: «Αν υπήρχε στον Άρη μία προσωπικότητα όπως ο κ. Μπέος ο κόσμος ίσως θα το δεχόταν».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου