Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

«Ανισονομία εις βάρος του Άρη!»


Ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Πάνος Στεφανίδης, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό και μίλησε για όλα αυτά που συμβαίνουν στους «κίτρινους» τον τελευταίο καιρό. 


Ο Παναγιώτης Στεφανίδης αναφέρθηκε στο θέμα της άρνησης της ΕΠΟ να μην εκδώσει δελτία στους έξι νέους παίκτες του Αρη και επικαλέστηκε τα παραδείγματα των ΠΑΣ και Παναθηναϊκού αλλά και του ΟΦΗ με πιο πρόσφατο παράδειγμα την μεταγραφή του Σίσιτς. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αυτό που γίνεται είναι πραγματικά απαράδεκτο, είναι ένα θέμα το οποίο το διαχειρίζεται η ΠΑΕ και για αυτό τον λόγο δεν είχαμε μιλήσει μέχρι στιγμής. Αλλά μέχρι εδώ, είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει. Από το καλοκαίρι είχαμε τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό οι οποίοι δεν πήραν αδειοδότηση από την UEFA, μπορέσανε όμως να προχωρήσουν  κανονικά στις μεταγραφές και ενίσχυσαν τις ομάδες τους. Βλέπω τον ΟΦΗ και αναρωτιέμαι εγώ προσωπικά αν ο Σίσιτς ο οποίος αποκτήθηκε, αν έχει προσκομίσει την φορολογική ενημερότητα και επίσης αναρωτιέμαι για την περίπτωση του ΠΑΟΚ και πως αυτή ομάδα παίρνει φορολογική ενημερότητα, όταν έχει εκατομμύρια χρέη παγωμένα τα οποία είναι σε αναστολή με απόφαση δικαστηρίων. Εκεί που τρελαίνομαι είναι όταν βλέπω την βεβαίωση που μας χορηγεί και μας η ΠΑΕ την οποία πήρε από την ΦΑΕ Θεσσαλονίκης και στην οποία φαίνονται το σύνολο των χρεών του Αρη εκ των οποίων το μεγαλύτερο μέρος είναι ρυθμισμένο και το άλλο μέρος είναι σε αναστολή με βάση δικαστική απόφαση. Τι διαφορετικό έχει δηλαδή αυτή η βεβαίωση που προσκομίζει η ΠΑΕ Άρης από τον χαρτί που προσκομίζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Γιατί ο Αρης αντιμετωπίζεται με αυτόν τον τρόπο; Πιστεύουν ότι έχουμε διοικητική αστάθεια και ότι μπορούν να μας κάνουν ότι θέλουν; Αυτό με ενοχλεί είναι η άνιση αντιμετώπιση, θέλουμε ισονομία για όλους. Ότι ισχύει για τον έναν πρέπει να ισχύει και για τον άλλον».

Για το γεγονός ότι δεν έχει φορολογική ενημερότητα ο Αρης: «Δηλαδή έχουν όλες οι υπόλοιπες ομάδες; Το καλοκαίρι ο Αρης είχε φορολογική ενημερότητα, δεν άλλαξε τίποτα από τότε, ότι χαρτιά είχαμε το καλοκαίρι, έχουμε και τώρα. Τώρα αν υπάρχει η παραμικρή διαφοροποίηση αυτό είναι γιατί υπάρχει αναστολή των χρεών με δικαστική απόφαση . Και το ξαναλέω ότι δεν είναι ο Αρης η μοναδική ομάδα η οποία έχει αναστολή χρεών».

Για την επόμενη κίνηση: «Θα κατέβει ο πρόεδρος της ΠΑΕ στην Αθήνα, και πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί λύση, μπορεί να είμαστε σε πολύ άσχημη βαθμολογική θέση αλλά κανένας δεν μπορεί να μας στερήσει το δικαίωμα να παλέψουμε. Έχουμε που έχουμε τον περιορισμό στις μεταγραφές δεν μπορεί να μας κάνουν πόλεμο και με αυτόν τον τρόπο. Θα πάμε όπου χρειαστεί».

Για ποδοσφαιριστές που ήταν απλήρωτοι: «Ήταν απλήρωτος ο Ουντότζι ο οποίος είχε εισπράξει 29.000 ευρώ. Αλλά για να πούμε τα πράγματα όπως έχουν ο Ουντότζι είχε μια δόση 20000 ευρώ τον Ιούλιο τη οποία την πήρε, μια δόση 9000 ευρώ για τις 30 Σεπτέμβριου την οποία την πληρώθηκε μέσα Νοέμβρη και είχε άλλη μια δόση για τις 30 Οκτωβρίου που είχε συμφωνήσει να την παραλάβει μετά τον ματς με τον Ολυμπιακό. Αλλά προτίμησε την προηγούμενη βδομάδα, πριν το ματς με τον Ολυμπιακό να πάει να κλείσει τον λογαριασμό του, ήταν προαποφασισμένο και ήθελε να κινηθεί με αυτόν τον τρόπο. Άμα θυμάστε τον είχα προκαλέσει μέσα από την εκπομπή σας, όταν του είπα ότι τα λεφτά του είναι εκεί να πάει να τα πάρει και δεν πήγαινε. Ας κρίνει ο καθένας μόνος του. Υπάρχουν εκκρεμότητες από την διοίκηση Ηλιάδη, λένε ότι πληρώθηκε το 44, τίποτα δεν πληρώθηκε, έχει γίνει εκχώρηση μέσω του 44 στον ΟΠΑΠ».

Για την ΚΜΑ: «Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι κόντρα υπάρχει ανάμεσα σε πρόσωπα, αυτό που γίνεται με τον Άρη είναι απαράδεκτο. Εμείς σαν κοινωνία μελών μας ενδιαφέρει να κάνουμε πέρα  τα όποια προσωπικά έχουμε, βρισκόμαστε σε μεγάλο κίνδυνο και πρέπει να ενωθούμε. Να υπάρχει ισονομία για όλους, δεν μπορεί κανένας να πατάει πάνω στο πτώμα του Άρη, άμα είναι να μας διαλύσουνε, θα τους διαλύσουμε και εμείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου