Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Πενήντα προσκλήσεις θα πάρει ο Άρης για τον τελικό!


Όπως αναμενόταν, η σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ, που έγινε σήμερα στο Ηράκλειο, δεν έκρυβε κάποια έκπληξη. Η ΕΟΚ επέμεινε στην απόφασή της να μοιράσει από 50 προσκλήσεις στον Άρη και τον Παναθηναικό για τον τελικό του Κυπέλλου, η EΛ.ΑΣ. συμφώνησε και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων δε θα έχουν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν στη μάχη που θα κρίνει έναν τίτλο!


Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της ομοσπονδίας, των δύο ομάδων και της Αστυνομίας. Ο Άρης ζήτησε να δοθούν εισιτήρια και στις δύο ομάδες και μάλιστα από 2.000 που είχε κάνει λόγο πριν από λίγο καιρό, «έπεσε» στα 1.500. Η ομοσπονδία και η Αστυνομία απάντησαν αρνητικά. Τόνισαν ότι το γήπεδο έχει μόνο μία δίοδο προσέλευσης κι αυτό είναι επικίνδυνο, ενώ η Αστυνομία επισήμανε ότι οργανωμένοι φίλαθλοι των δύο ομάδων θα ήταν πιθανό να μείνουν στο Ηράκλειο για 2-3 μέρες, κάτι που θα εγκυμονούσε κινδύνους επεισοδίων!

Όπως τονίστηκε, τα εισιτήρια θα δοθούν σε οικογένειες (!), ομάδες και την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου από την Ένωση Ερασιτεχνικών Σωματείων Κρήτης, ενώ θα υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία διάθεσής τους. Για την είσοδο στο γήπεδο θα γίνονται τρεις έλεγχοι, ονομαστικά και με ταυτότητα.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η ΕΟΚ δίνει "πράσινη" απόχρωση στο γήπεδο «Δύο Αοράκια» καθώς στο Ηράκλειο υπάρχει μεγάλος αριθμός οπαδών του Παναθηναϊκού που θα έχουν πρόσβαση στα εισιτήρια του αγώνα.

Η πρόταση του blog είναι οι 50 προσκλήσεις να δοθούν στους Ιωαννίδη, Μπουτάρη, Γκιουλέκα, Τζιτζικώστα, Καράογλου και τους υπόλοιπους πολιτικούς - "ευεργέτες" του Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου