Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Η "Αυτοκρατορία" αντεπιτίθεται!


Όλα στις συζητήσεις για την επιστροφή του Παναγιώτη Γιαννάκη στην ΚΑΕ Άρης εξελίσσονται κατ’ ευχήν των φίλων των «κίτρινων». 


Κατά πως φαίνεται δε, τα «αηδόνια» (Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης) θα ξανασμίξουν. Και θα επιχειρήσουν, να δημιουργήσουν και πάλι, την Αυτοκρατορία.Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ζητά πολυετές συμβόλαιο από την ΚΑΕ Άρης. Και τούτο για να έχει την απαραίτητη πίστωση χρόνου. Η ΚΑΕ Άρης φυσικά, και δεν το συζητά. 

Ο Νίκος Γκάλης επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του Παναγιώτη Γιαννάκη. Δεν δεσμεύεται για μία συγκεκριμένη συνεργασία. Φέρεται όμως, να αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης της Κίνας δεν έχει καμία αντίρρηση για την παράλληλη απασχόληση. Ως εκ τούτων οι συζητήσεις είναι πλέον, στην τελική ευθεία. Κι εξελίσσονται γύρω από τις δεσμεύσεις αλλά και τις εγγυήσεις της ΚΑΕ Άρης για την υλοποίηση των όσων συμφωνηθούν. Σε αμφότερες τις πλευρές πάντως, η αισιοδοξία αγγίζει τα όρια της σιγουριάς για την θετική κατάληξη των συζητήσεων.Όλα αυτά υπό την προϋπόθεση της εξασφάλισης των όσων ο Παναγιώτης Γιαννάκης θεωρεί απαραίτητα, για την αντεπίθεση της Αυτοκρατορίας!

πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου