Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Φουλάρει για Βλαχοδήμο o Άρης


Μετά την ενσωμάτωση του Γουναρίδη στις προπονήσεις του Άρη κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί από την Δευτέρα με τους Μπουγαϊδη και Βλάχο. Το βάρος στον Βλαχοδήμο.

Την Δευτέρα αναμένεται η ΠΑΕ Άρης να ολοκληρώσει τους δανεισμούς της με τους Μαυρουδή Μπουγαϊδη από την ισπανική Γρανάδα και Βαλεντίνο Βλάχο από την βελγική Κλαμπ Μπριζ.

Το βάρος πλέον στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πέσει στον Παναγιώτη Βλαχοδήμο και τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό μετά την ολοκλήρωση αυτού που είχε από το καλοκαίρι με την γερμανική Άουγκσμπουργκ.

Η συμφωνία της ΠΑΕ Άρης με τους Μαυρουδή Μπουγαϊδη και Βαλεντίνο Βλάχο είναι οριστική από την Δευτέρα με τους δύο ποδοσφαιριστές να έχουνε μπει στην διαδικασία αποχώρησής τους από τις Γρανάδα και Κλαμπ Μπριζ.

Αμφότεροι πλέον αναμένονται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να βρεθούνε στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους, ώστε να ολοκληρωθεί ο εξάμηνος δανεισμός τους μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Κάτι που σημαίνει ότι αμφότεροι θα χάσουνε το πρώτο παιχνίδι του 2014 για την πρεμιέρα του Β' γύρου του πρωταθλήματος της Super League με τον Απόλλων Σμύρνης στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Κι όσο για τον Σούλη Παπαδόπουλο ο τεχνικός του Άρη προσπαθεί να "ντοπάρει" ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος στην μάχη της παραμονής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο Ρούμπεν Πουλίδο που έχει χάσει αρκετές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα λόγω του προβλήματος στον αυχένα του θα καταφέρει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Δευτέρας.

Η παρουσία του Ισπανού κεντρικού αμυντικού κρίνεται αναγκαία λόγω της απουσίας του τιμωρημένου Μιχάλη Κύργια με σίγουρο τον Ανδρέα Ηρακλή. Σε περίπτωση απουσίας του Πουλίδο το κεντρικό δίδυμο θα συμπληρώσει ένας από τους Νταμαρλή ή Γιαννίτση.

πηγή: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου