Σάββατο 3 Μαΐου 2014

35 μηνύσεις ο Σκόρδας!


Τριανταπέντε (!) μηνύσεις επέδωσε ο τέως Πρόεδρος της ΠΑΕ κ.Λάμπρος Σκόρδας, εναντίον όλων εκείνων που συμμετείχαν στις διοικήσεις της ΠΑΕ Αρης από το 2009 και μετά. Ανάμεσα σε αυτούς που μηνύει ο κ. Σκόρδας, συμπεριλαμβάνεται και ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτης Στεφανίδης, ως μέλος της διοικούσας επιτροπής του 2012.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΝΟVA, oι μηνύσεις μοιράζονται με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, ενώ δεν αναγράφεται το όνομα κανενός μάρτυρα κατηγορίας. Το πιθανότερο είναι ο κ. Σκόρδας να θέλει να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη κίνηση ως πειστήριο, ενώπιον του δικαστηρίου, στην αίτηση αναστολής της απόφασης (559/14), βάση της οποίας καθαιρέθηκε η διοίκησή του, με την δικάσιμο να έχει προγραμματιστεί για τις 13 Μαϊου. Ο τέως Πρόεδρος, θα ισχυριστεί πως για όλα τα δεινά του Αρη ευθύνονται οι διοικήσεις από το 2009 και έπειτα, τις οποίες και εμήνυσε!

Πόππης: «Ο Σκόρδας, είναι η ντροπή του Αρη»

O κ. Πόππης μέλος της διοίκησης Αθανασιάδη διακρίνεται πρώτος από τα αριστερά
Στο άκουσμα αυτής της κίνησης από μεριάς Σκόρδα, οι περισσότεροι από τους 35 με τους οποίους επικοινώνησε το novasports.gr, έμειναν έκπληκτοι. Την πρώτη έκπληξη, πάντως, διαδέχτηκε η οργή, καθώς ετοιμάζονται να απαντήσουν με αγωγές και μηνύσεις. Ο κ. Πόππης δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΝΟVA:

«Ο Σκόρδας, είναι αναμφίβολα η ντροπή του Αρη. Ο άνθρωπος αυτός που έχει κάνει χόμπι του να ρίχνει την ομάδα μας στη Β΄ Εθνική, έρχεται τώρα να διεκδικήσει, τι; Αυτό που έκανε είναι απίστευτο, ξεπερνάει τα όρια της λογικής και επειδή όλα τα αστεία έχουν το τέλος τους να περιμένει, λίαν συντόμως, τη δική μας απάντηση».

1 σχόλιο: