Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

«Nέος» Άρης με Γράντα, Δασυγένη και Ντίμη!


To πρωτάθλημα οδεύει προς το τέλος του και ο Άρης έχει πλέον υποβιβαστεί. Οι άνθρωποι της ΚΜΑ όμως σχεδιάζουν εδώ και καιρό την «επόμενη» μέρα και γι αυτό το λόγο έχουν γίνει κρούσεις σε «επιφανείς» αρειανούς παράγοντες.

Την κατηγορία που θα αγωνιστεί ο Άρης θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό η εξέλιξη της υπόθεσης του άρθρου 99 αλλά οι ζυμώσεις στην ΠΑΕ είναι έντονες. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, παρόντες στην «επόμενη» μέρα του... νέου Άρη έχουν δηλώσει δύο από τους λεγόμενους «παραδοσιακούς» παράγοντες οι κ.κ. Λάμπρος Γράντας και Δήμος Δασυγένης καθώς και ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης (στη διοίκηση Αθανασιάδη) κ. Ντίμης Παπαϊωάννου ενώ αναζητούνται και άλλα πρόσωπα που μπορούν να τους πλαισιώσουν. Ένα από αυτά είναι και ο κ. Λεωνίδας Μπακούρας, διευθυντής εμπορικών δραστηριοτήτων της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

Για την ενδεχόμενη εμπλοκή του ο κ. Παπαϊωάννου μίλησε στο «Goal»: «Εχω την ίδια αγωνία με αυτήν που έχει όλος ο φίλαθλος κόσμος για το μέλλον του Αρη μας. Επιχειρείται μια προσπάθεια συσπείρωσης. Δεν έχω αρνηθεί ποτέ κάλεσμα που μου έχουν απευθύνει και αφορά το καλό του συλλόγου. Είναι ακόμη πολύ νωρίς. Δεν μπορούμε για την ώρα ούτε ανακοινώσεις να κάνουμε ούτε να τρελαίνουμε τον κόσμο με φήμες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το μόνο που για την ώρα έχω να σας πω είναι ότι πράγματι είναι σε εξέλιξη μια προσπάθεια συσπείρωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου