Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

«Λύση η Γ' Εθνική με Γράντα, Δασυγένη, Ντίμη»


O κ. Λεωνίδας Μπακούρας, μέλος της επιτροπής εορτασμού για τα 100 χρόνια του Άρη μίλησε για την νέα αρχή που θέλουν να κάνουν οι κίτρινοι. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό:


Για την προσπάθεια του Άρη να αναγεννηθεί: “Ο Άρης προσπαθεί και πρέπει να φύγουν ακόμα και οι στάχτες. Πρέπει να φύγουν όλοι και αυτή είναι η γνώμη μου. Στις συναντήσεις που έκανα με τον Παπαϊωάννου και Δασυγένη τους μετέφερα  πως αν δημιουργηθεί μια ομάδα πρέπει να είναι με αρχές, αξιοπρέπεια και οι φίλαθλοι να είναι περήφανοι. Περιμένω να συναντηθούμε με τους ανθρώπους αυτούς και αν είναι έτοιμοι να τραβήξουν μπροστά. Θεωρώ πως είναι άνθρωποι ιδανικοί για την ομάδα του Άρη και εγώ θα βοηθήσω με τον τρόπο μου. Εμείς θα κάνουμε την κίνηση μας και θα δούμε. Αν εμείς είμαστε συσπειρωμένοι και πούμε πάμε μπροστά και αποδεχθούν, ο Δασυγένης, ο Παπαϊωάννου,  ο Βένος, ο Ντίνος Κούης μετά πιστεύω πως θα έρθουν άλλα 10 άτομα”.

Για την κατηγορία που πρέπει να βρεθεί η ομάδα: “Εγώ είμαι απόλυτος, για Γ’ εθνική. Δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε αλλού. Όταν γκρεμιστεί ένα σπίτι από σεισμό ξεκινάς από την αρχή. Όχι λέσχες σαν ένα ψιλοκουμονιστικό καθεστώς που ο καθένας λέει την γνώμη του. Στον κουμμουνισμό συμμετέχουν στο άλλο ακούγονται κάθε έξι μήνες. Ο  Παπαϊωάννου, ο Λάμπρος Γράντας, ο Δασυγένης, η συμμετοχή βετεράνων όπως ο Βένος και ο Κούης για να κάνουμε μια νέα αρχή. Όταν κάνεις μια νέα αρχή και ο κόσμος πιστεύει και έρχεται ξανά η άνοδος. Μακάρι να έρθει κάποιος και να πει θα βάλω 50 εκατομμύρια αλλά αυτά δεν είναι ρεαλιστικά. Πρέπει να αλλάξει και η νοοτροπία. Νομίζω πως αν κάτσουμε στο τραπέζι και να τα βρούμε. Ο καθένας να συνεισφέρει ότι μπορεί να συνεισφέρει και στην Αθήνα που ήμασταν ανύπαρκτοι και στην πόλη. Όσο αφορά το ΑΦΜ και όλα αυτά είμαι κατά. Δεν πρέπει να αλλάξει όνομα η ομάδα. Από την Γ’ εθνική ξεκινάς με καινούριο ΑΦΜ και είσαι πάλι Άρης Θεσσαλονίκης. Η ιστορία διδάσκει και τα μαθήματα που γίνονται παθήματα. Αν στο άρθρο 44 δεν είχαμε μπει εκείνη την χρονιά και δεν το θεωρούσαμε τόσο εύκολο τα εννιά εκατομμύρια δεν θα γινόντουσαν 30 σήμερα. Σήμερα που βρισκόμαστε στο πάθημα δεν πρέπει να βρούμε διπλωματικούς τρόπους με ΑΦΜ και να την ξανά πάθουμε από την αρχή. Πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή που είναι το πάν. Πρέπει να βάλουμε σωστές βάσεις”.

Για τις αλλαγές που μπορούν να έρθουν:“Πρέπει να γίνει μια προσπάθεια κάποιων ανθρώπων που θα μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά θα φέρουν και ένα γεμάτο Χαριλάου. Αυτό θα φέρει και την Nova και χορηγούς. Τώρα όταν λες πως είσαι στην οικογένεια του Άρη σε κοιτάνε περίεργα. Θέλουμε να είμαστε περήφανοι. Το μυαλό μου το βάζω για το μέλλον και για την επόμενη μέρα. Αν βρεθούν οι παράγοντες και συζητήσουν θα υπάρξει επόμενη μέρα που θα στηριχθεί από τους ανθρώπους τους Άρη. Την επόμενη βδομάδα θα κάνουμε συζητήσεις. Πρέπει και ο κόσμος να συγκρατηθεί. Όταν έρχεται κάποιος σαν τον Κούγια από την Αθήνα και λέει θέλω να βοηθήσω αφήστε τον. Αφήστε κάποιους να πούνε την θέση τους. Αυτό λειτουργεί και ως διαφήμιση και μπορεί να θέλει να μπει και άλλος. Άσε κάποιους να πούνε τι θέλουν. Ο Άρης ήταν πάντα κλειστό κλαμπ και κάποιοι παράγοντες δεν είχαν δουλειά και ζούσαν από τον Άρη. Πρέπει να έχεις μια δουλειά και ένα διοικητικό συμβούλιο. Δεν γίνεται να είσαι συνέχεια στον Άρη χωρίς ανθρώπους ειδικούς όπως ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής. Δεν γίνεται να είσαι οκτώ το πρωί με οκτώ το βράδυ και να λες είμαι παράγοντας στον  Άρη. Δεν είναι επάγγελμα αυτό”.

Για τα όσα έγιναν στον Λευκό Πύργο:“Ήρθαμε σε συμφωνία και δώσαμε ένα ποσό για να λυθεί αυτό. Κατά 99% έγινε μια επιτυχημένη γιορτή και κάνουμε συζητήσεις για το πώς θα γιορτασθεί για όλη την υπόλοιπη χρονιά αυτή η επέτειος’”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου