Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Γίνε κι εσύ Πρόεδρος στον Άρη. Μπορείς!


Συγκροτήθηκαν χθες σε σώμα οι διοικήσεις ΚΜΑ και ΠΑΕ Άρης.

Όπως ενημέρωσε η Κοινωνία Μελών:

"Σήμερα (σ.σ. χθες), Τρίτη 29 Απριλίου 2014 και ώρα 18:00 συνήλθε στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για την ανασυγκρότηση του ΔΣ, έπειτα από τις παραιτήσεις των Στεφανίδη Παναγιώτη και Φουρλίγκα Βασίλη.

Το συμβούλιο συγκροτείται ως εξής:

Πρόεδρος:  Μισιρλής Άγγελος
Αντιπρόεδρος & Ταμίας: Τανούλας Θεόδωρος
Γεν. Γραμματέας: Ταμπακούλης Αναστάσιος
Μέλος: Τατάκης Δημήτριος
Μέλος: Παπαδόπουλος Λάζαρος"

Ο κ. Μισιρλής είχε λάβει στις εκλογές της 11ης Μαΐου 2013 254 ψήφους ενώ ο νέος Αντιπρόεδρος κ. Τανούλας ήταν πρώτος αναπληρωματικός με 206 ψήφους (σε σύνολο 733 έγκυρων ψήφων). Μάλιστα ο νέος Πρόεδρος και ο νέος Αντιπρόεδρος της ΚΜΑ ήταν (όπως άφηναν να εννοηθεί) υπό παραίτηση στις αρχές του έτους. 

O κ. Μισιρλής επικράτησε χθες του κ. Λάζαρου Παπαδόπουλου που επίσης ενδιαφέρθηκε για τη θέση του Προέδρου της ΚΜΑ. Ο κ. Παπαδόπουλος στις εκλογές της 11ης Μαΐου ήταν δεύτερος αναπληρωματικός με 194 ψήφους!

Πρόεδρος ο Στεφανίδης, "αφεντικό" ο Ψηφίδης

Την ίδια στιγμή συγκροτείται σε σώμα και το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ με Πρόεδρο τον κ. Στεφανίδη αλλά Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο (με δικαίωμα υπογραφής) τον κ. Γιάννη Ψηφίδη.

Ο κ. Στεφανίδης δε θα έχει το δικαίωμα υπογραφής.

Τρεις πλήρως επιτυχημένοι, άφθαρτοι και καταξιωμένοι παράγοντες αναμένεται να "τρέξουν" τις εξελίξεις και ο κόσμος του Άρη δεν μπορεί παρά να είναι αισιόδοξος.

Μετά από αυτά όλοι έχουν δικαίωμα στο... "όνειρο".

1 σχόλιο: