Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ποιος διαπραγματεύτηκε «αγορά ΑΦΜ» με άλλη ομάδα;


Σήμερα ο δημοσιογράφος του συνδρομητικού καναλιού και ρεπόρτερ του Άρη, Παναγιώτης Στεφάνου, αρθρογραφεί για την «επόμενη ημέρα» στο σύλλογο.


Στο άρθρο του εκφράζεται η άποψη ότι ο Άρης φαίνεται να οδηγείται στη Γ' Εθνική, καθώς ουσιαστικά υπάρχει έλλειψη ρευστού που θα μπορούσε να υποστηρίξει μία πρόταση για συμμετοχή της ομάδας στη Football League.

Αυτό που μας εντυπωσιάζει όμως είναι το πρώτο από τα δύο υστερόγραφα του άρθρου το οποίο αναφέρει πως ουσιαστικά υπάρχουν άνθρωποι του Άρη που διαπραγματεύονται όχι απλά τη διάλυση της ΠΑΕ (που θα έρθει ως φυσικό επακόλουθο της πτώσης στη Γ' Εθνική) αλλά και τη συγχώνευση του Άρη με άλλη ομάδα, την αλλαγή του ονόματός του, εν ολίγοις τη διάλυση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το υστερόγραφο αναφέρει:

"Υ.Γ: Η «φωτιά» του ΑΦΜ δεν έχει σβήσει ακόμη. Όμως, από τη μία η άρνηση των οργανωμένων και από την άλλη το 1,5 σερραϊκό εκατομμύριο, οδηγούν και αυτή τη λύση στις καλένδες."

Είναι σαφές πως κάποιοι "άνθρωποι" "παράγοντες" του Άρη έκαναν (κι εξακολουθούν να κάνουν) επαφές με τον Εθνικό Γαζώρου για συγχώνευση . Ποιοι είναι αυτοί; 

Πρόσφατα ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΚΜΑ κ. Στεφανίδης είχε αναφέρει ότι είναι εναντίον της συγκεκριμένης "λύσης" αλλά πρόσθεσε πως οι συναισθηματικοί λόγοι ξεπερνιούνται και το πρόβλημα είναι πρακτικό: 

«Εγώ είμαι σίγουρα κατά του να πάρει άλλο ΑΦΜ η ομάδα και οι λόγοι είναι πολλοί. Όχι μόνο συναισθηματικοί, αυτό ξεπερνιέται, είναι και πρακτικοί. Επειδή όπως είπα δεν με αντιπροσωπεύει σαν επιλογή, δεν το έχω ψάξει κιόλας εκτενώς, αλλά θεωρώ πως ίσως να μη βγάλει καν τον Άρη οριστικά από τον βραχνά των χρεών».

Ο απερχόμενος Αντιπρόεδρος της ΚΜΑ κ. Φουρλίγκας είπε για το θέμα πριν λίγες μέρες (στις 23/04):

«Η ομάδα πρέπει να παίξει στην Football League. Αυτά που ακούγονται για ΑΦΜ και Γ' εθνική δεν τα έχουμε για την ώρα στο μυαλό μας. Χρειάζονται χρήματα όμως. Έχουν γίνει διερευνητικές επαφές με πιστωτές, όλοι δείχνουν μια καλή διάθεση, αλλά όλοι χρειάζονται να δουν και κάτι».

Το θέμα, είχε διαψεύσει παλαιότερα (στις 28/02) και ο πρόεδρος του Εθνικού Γιώργος Καλαποτλής:

«Μάλλον είναι εσωτερικά παιχνίδια του Άρη όλα αυτά και πραγματικά είμαι έκπληκτος που ενέπλεξαν τον Εθνικό Γαζώρου. Ο Άρης είναι μία ιστορική ομάδα, βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, το καταλαβαίνω, υπάρχουν πολλά στρατόπεδα, αλλά θα παρακαλέσω άπαντες εκεί να μην εμπλέκουν το όνομα του Εθνικού σε τέτοια σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Δεν υπάρχει καμία σκέψη, καμία πρόθεση, καμία κουβέντα και εννοείται και καμία συμφωνία. Είχε εμπλακεί και παλαιότερα το όνομα της ομάδας για τον Ηρακλή και ήταν κάτι ανάλογο. Ακούγονται κατά καιρούς διάφορα και για άλλες ομάδες πέριξ της Θεσσαλονίκης. Θέλω να ξεκαθαρίσω για ακόμη μία φορά πως πορευόμαστε μόνοι».

Διαβάστε το άρθρο του Παναγιώτη Στεφάνου ΕΔΩ:

4 σχόλια:

  1. to zhthma ayto yparxei apo ton kairo pou h omada agwnizotan sth superleague kai ayto einai to tragiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΙΣΤΕΧΝΙΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι απλά ερασιτέχνες, είναι άνθρωποι που βάζουν τα συμφέροντά τους πάνω από την ομάδα. Από εκεί ξεκινούν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παρτε ΑΦΜ να τελειωνουμε , ο κοσμος δεν μπορει να περιμενει ξανα τους ΣΚΟΡΔΕΣ τους ΗΛΙΑΔΗΔΕΣ και τα αλλα ΛΑΜΟΓΙΑ να σωσουν τον ΑΡΗ ΜΑΣ . η λυση ειναι μια ΑΡΗΣ 2014 με 15000 διαρκειας και τρενο για την Α ΕΘΝΙΚΗ . ποτε ξανα οι ανθρωποι που μας ριξανε στην ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ . Τ Ε Λ Ο Σ . Νεο ΑΦΜ νεοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ νεα ΠΟΡΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή