Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Οικονομική βοήθεια από Ντίμη, κοντά στη Γ' Εθνική ο Άρης!


Η διοίκηση Στεφανίδη προχωρά σε επαφές, ούτως ώστε μέχρι τα μέσα Μαΐου, να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ότι αφορά τις δυνατότητες συμμετοχής της ομάδας στη Football League.

Στο πλαίσιο αυτό, την προσεχή Δευτέρα, θα πραγματοποιηθεί μία πολύ σημαντική συνάντηση με τον Ντίμη Παπαϊωάννου. Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, η απάντηση του κ. Παπαϊωάννου θα είναι θετική. Θα βοηθήσει με ένα συγκεκριμένο ποσό, χωρίς να αναμιχθεί περαιτέρω. Δεν αποκλείεται στη συνάντηση, πέραν του Παπαϊωάννου, να παραβρεθούν κι άλλοι άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν, αυξάνοντας την οικονομική βοήθεια.

Ωστόσο, οι προβλέψεις για αίσια έκβαση της «επιχείρησης Football League», δεν είναι ευοίωνες. Το ποσό που απαιτείται είναι περίπου 1,5 εκ. ευρώ, με ταυτόχρονη υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 106, χρήματα που δεν μπορούν να συγκεντρωθούν.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του συνδρομητικού καναλιού, έγινε επαφή με στελέχη της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος στο οποίο θέλει να συμμετάσχει ο Αρης. Σύμφωνα με τα όσα τους είπαν, κάθε ομάδα δεν εισπράττει παραπάνω από 7 χιλιάδες ευρώ το παιχνίδι, σύνολο, δηλαδή, μαζί με τα play off, περίπου 280 χιλιάδες ευρώ όλη τη σεζόν!

Υπ΄ αυτές τι συνθήκες με βάση τα οικονομικά μεγέθη και τα χρέη της ΠΑΕ Αρης, το σενάριο της Γ΄ Εθνικής πλησιάζει ολοένα και περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου