Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Παίκτες και κόσμος έγιναν... ένα στη Μίκρα


Ένας κόσμος μοναδικός έδωσε για ένα ακόμη παιχνίδι την απαιτούμενη ώθηση στους παίκτες του Αρη προκειμένου να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα οι παίκτες των "κιτρινόμαυρων" έσπευσαν στην κερκίδα και με το δικό τους τρόπο ευχαρίστησαν τους φιλάθλους.

Η επέμβαση των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων μπήκε ανάμεσα στις δύο πλευρές, η έγκαιρη παρέμβαση όμως του Προέδρου του Τ.Α.Π. Θωμά Γιώτα έκανε στην άκρη την αστυνομία. Ο κόσμος μπόρεσε να έρθει και πάλι σε επαφή με τους παίκτες, οι οποίοι τους χάρισαν τις φανέλες τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι και μετά το παιχνίδι στο Αιγίνιο την Πέμπτη (24/04) υπήρξε ένταση με την αστυνομία και πάλι όμως η επέμβαση του Θωμά Γιώτα επανέφερε την ηρεμία.

Συγκέντρωση των μελών του Τ.Α.Π.


Απαλλαγμένος από το άγχος μετά τη νίκη - σωτηρία απέναντι στον Παναθηναικό, ο Πρόεδρος του Α.Σ. και του Τ.Α.Π. Αρης, Θωμάς Γιώτας αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του τμήματος όπως οι κ.κ. Χαριτωνίδης, Κώτσης, Ελευθεριαδης, Κουτσμανής, Βούζας, Κατσώνης, Κόσσυφας βρέθηκαν στο εστιατόριο "Il Forno", που είναι ένας εκ των χορηγών του τμήματος, προκειμένου να συζητήσουν όλα όσα συνέβησαν τη φετινή χρονιά.

Μάλιστα ο Θωμάς Γιώτας δέχτηκε και τις θερμές ευχές των συνεργατών του για την ονομαστική του εορτή.

Πληροφορίες: www.arisac.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου