Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Θα έφερνες και τον Μπέργκ, Ζαμπέτα;


Απευθυνόμαστε στον τέως διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Άρης κ. Αντώνη Ζαμπέτα που πολλές φορές έχει αναφερθεί στην υπόθεση του προπονητή του Παναθηναϊκού που ο ίδιος είχε προσεγγίσει νωρίτερα (μαζί με το Νίκο Νταμπίζα) για να εργαστούν στον Άρη.

Απευθυνόμαστε και στα πολλά παπαγαλάκια-δημοσιογράφους του Άρη που αναπαράγουν τη συγκεκριμένη άποψη. 

Την άποψη του κ. Ζαμπέτα, που λέει πως αν η συγκεκριμένη κίνηση είχε πραγματοποιηθεί ο Άρης θα βρισκόταν στη θέση του Παναθηναϊκού σήμερα καθώς ο προπονητής θα δούλευε πολύ καλύτερα με τους ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές, τα πιτσιρίκια της ομάδας μας, αξιοποιώντας τους καλύτερα όπως κάνει σήμερα στην ομάδα της Αθήνας.

Θα εξετάσουμε κάποιους ξένους ποδοσφαιριστές από το ρόστερ του Παναθηναϊκού που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ομάδας πλαισιώνοντας τους νεότερους και οι συγκρίσεις με τα δικά μας "πιτσιρίκια" ας γίνουν από τον αναγνώστη:
  1. ΜΕΝΤΕΣ Ντα Σίλβα Νταβίντ
  2. ΜΠΕΡΓΚ Μάρκους
  3. ΖΕΚΑ Ζοσέ
  4. ΜΠΑΙΡΑΜΙ Εμίρ
  5. ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ Αμπντούλ
  6. ΑΜΠΕΝΤ Μεχντί
  7. ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ (ΝΑΝΟ) Μαρότο Μαριάνο
  8. ΣΙΛΝΤΕΝΦΕΛΝΤ Γκόρντον
  9. ΠΡΑΝΙΤΣ Ντάνιελ
  10. ΠΕΤΡΙΤΣ Μλάντεν
Μία δεκάδα ξένων ποδοσφαιριστών που αποτελούν οδηγό και για τους νεότερους αποτέλεσμα της αδειοδότησης για μεταγραφές που έλαβε ο Παναθηναϊκός από την ΕΠΟ, που... πιθανολογούμε πως δε θα είχε τη δυνατότητα να μεταγράψει ο Άρης.

Και φυσικά ο Παναθηναϊκός έχει δύο επιπλέον τεράστια πλεονεκτήματα σε σχέση με τον Άρη.

α) Κατά βάση (με ελάχιστες εξαιρέσεις) δεν αδικείται από τον παράγοντα "διαιτησία".
β) Πρόεδρός του είναι ο εφοπλιστής (και όπως φαίνεται εξαιρετικός στο "διοικείν") Γιάννης Αλαφούζος και όχι ο Αντώνης Ζαμπέτας, ο "αλεξιπτωτιστής" Δημήτρης Ηλιάδης, ο... οδοντίατρος Λάμπρος Σκόρδας και ο νομικός Παναγιώτης Στεφανίδης.

Φυσικά, το έργο που έχουν επιδείξει στον Παναθηναϊκό Αναστασίου και Νταμπίζας είναι αξιοθαύμαστο, η πορεία του συλλόγου όμως κυρίως εξαρτάται κυρίως από την κεφαλή του, τη διοίκηση της ΠΑΕ και τον Πρόεδρό της.

2 σχόλια:

  1. ...Τα είπες όλα! Αντωνάκη γιατί δεν πήραμε αδειοδότηση; Δώσε καμμιά συνέντευξη να μας πεις κι εμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ζαμπετας φαινεται να τα εχει χαμενα με αυτα που λεει κατα καιρους. Φυσικά είναι αληθεια οτι ειχε προσεγγισει και τους δυο. Αλλα οπως σωστα λετε χωρις λεφτα και χωρις ικανα ατομα στη διοικηση δε γινεται τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή