Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

«Κόουτς δεν αντέχουμε άλλο!»


Την ερχόμενη Κυριακή (13/6) στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο φετινός αγωνιστικός Γολγοθάς τελειώνει για τον κόσμο και τους πoδοσφαιριστές του Άρη.  Τα πιο δύσκολα, όμως, ξεκινούν από τη Δευτέρα.

Οι ποδοσφαιριστές είναι έντονα δυσαρεστημένοι με την κατάσταση που επικρατεί καθώς οι περισσότεροι είναι επί μήνες απλήρωτοι. Πολλοί από αυτούς πιθανότατα θα προχωρήσουν και σε προσφυγές ενώ δεν έχουν διάθεση για επιπλέον προπονήσεις αν και ο Γιώργος Φοιρός διεμήνυσε ότι είναι διατεθειμένος να τις συνεχίσει και μετά το τέλος του πρωταθλήματος και για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμη.

Οι ποδοσφαιριστές αντέδρασαν έκπληκτοι: «Κόουτς δεν αντέχουμε άλλο αυτή την κατάσταση. Έχουμε τεράστιο πρόβλημα. Κάποιοι από εμάς δεν έχουν χρήματα ούτε για τα βασικά. Πως να ερχόμαστε σε προπονήσεις. Κάναμε υπομονή όλο αυτό το διάστημα, αλλά κι αυτή έχει τα όρια της», ήταν μερικά από τα λόγια που άκουσε ο Γιώργος Φοιρός.

Ετοιμάζει Γ.Σ. η Κοινωνία Μελών Άρη

Tην ίδια ώρα η Κοινωνία Μελών Αρη ετοιμάζεται για σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης. Εκεί, όπως όλα δείχνουν, θα κριθεί και θα αποφασιστεί το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας. 

Ο Πρόεδρος της ΚΜΑ και τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ., έχοντας και την υποστήριξη του ΑΣ, ευελπιστούν ότι το Eιρηνοδικείο θα προχωρήσει σε αντικατάσταση της διοίκησης Σκόρδα κάτι που δεν έγινε σε πρώτο χρόνο με τα ασφαλιστικά μέτρα.

Εφόσον η δικαστική απόφαση είναι εκείνη που αναμένουν, εμφανίζονται έτοιμοι να "τρέξουν" τις εξελίξεις με πρώτη ενέργεια την τοποθέτηση νέου δ.σ. και τη σύγκλιση Γ.Σ. του Φορέα. Στην περίπτωση που το αίτημα αντικατάστασης της διοίκησης απορριφθεί, τότε ο κ. Σκόρδας θα έχει το δικαίωμα να εξαντλήσει τη θητεία του, ως τις 21 Ιουλίου, έχοντας κυρίαρχο ρόλο στη διαμόρφωση του σχεδίου για την "επόμενη μέρα".

1 σχόλιο:

  1. Τι να πουμε εμεις που σας ανεχτηκαμε ολοκληρη την χρονια; Εμεις δεν σας αντεχουμε αλλο να φορατε αυτη τη φανελλα....Καντε μας την χαρη, οι περισσοτεροι απο εσας ουτε στην Β' εθνικη δεν αξιζετε να παιζετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή