Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Kήδεψαν τη... δημοσιογραφία


Oι προκλητικές φυλλάδες (που φυτοζωούν) προσπαθώντας να εξασφαλίσουν περισσότερες πωλήσεις αλλά και έσοδα από "παρεπόμενες" ασχολίες δε δίστασαν να λαϊκίσουν.

Δεν έδειξαν ίχνος σεβασμού στον Άρη διαδίδοντας ψευδείς ειδήσεις για το χθεσινό ντέρμπι μεταξύ του Άρη και της ομάδας του Κράτους και της Αστυνομίας. Με όσους κήδεψαν τη δημοσιογραφία για άλλη μία φορά θα τα ξαναπούμε. Ως τότε δε θα σας δίνουμε ούτε ένα ευρώ έως ότου κλείσετε τα υπερχρεωμένα δημοσιογραφικά σας φέρετρα.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:Στη φυλλάδα του Μπούζα, του Μπούζου, του Ζαϊρη, του Καμόρα, του Γρηγοριάδη, του Κανελλάκη στα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΝΕΧΤ GENERATION μίλησε πριν δύο ημέρες ο εκπρόσωπος του "Super 3". Eμείς ως blog κάναμε κριτική γι αυτό το γεγονός (βλέπε ΕΔΩ) αλλά κάποιοι συναρειανοί ακόμα επιθυμούν ακόμα "αντικειμενική" ενημέρωση.

MIΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ FAIR PLAY Ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, Ο ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΙΔΗ, ΤΟΥ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗΣ ΡΕΤΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Γ.Χ.!!!!!

Το λαϊκίστικο Goal και οι άλλοι νεκροθάφτες της δημοσιογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου