Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Τα πλάνα των "μονομάχων" του ντέρμπι


Δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του Άρη, εν όψει του αποψινού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (19:30 Novasports 1). 

Ο προπονητής του Άρη, Σούλης Παπαδόπουλος, προσπάθησε να τονώσει τη ψυχολογία των παικτών του, τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να παλέψουν για τη νίκη κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Διούδης θα καθίσει στην εστία των «κίτρινων», με τους Βανγκέλι, Ηρακλή, Κύργια και Τσουμάνη να αποτελούν την τετράδα στην άμυνα. Ο Τσιάρας θα είναι ο αμυντικός μέσος, ενώ οι Οικονομόπουλος και Καμινιώτης θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ. Ο Τάτος θα αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος, ενώ το επιθετικό δίδυμο των «κίτρινων» θα αποτελούν οι Αγκάνθο και Μανιάς.


Χωρίς εκπλήξεις θα παραταχθεί ο φιλοξενούμενος ΠΑΟΚ απόψε στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Γεωργιάδης θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3, έχοντας τον Γλύκο στο τέρμα και τους Σκόνδρα, Βίτορ, Ινσαουράλδε και Τζαβέλλα στην άμυνα. Στον άξονα θα παίξει ο Κάτσε, με τον Νάτχο στα δεξιά του και τον Κατσουράνη στα αριστερά του. Ο Σαλπιγγίδης θα πάρει θέση στο δεξιό άκρο της επίθεσης, ο Λούκας στο αριστερό και ο Αθανασιάδης θα είναι στην κορυφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου