Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

«Format» θέλει ο Άρης, όχι «restart»


O Άρης έπεσε. Για τρίτη φορά στην αιωνόβια ιστορία του. Mε τον ίδιο τρόπο και με την ίδια συνθηματολογία.

Ίσως υπάρχουν κάποιες διαφορές στα πρόσωπα. Αλλά ο Άρης ετοιμάζεται σύμφωνα με τους ανίκανους παράγοντες και τα δημοσιογραφικά και οπαδικά παπαγαλάκια τους να "χτιστεί από τις στάχτες του".

Ο Άρης θα κάνει "restart" (επανεκκίνηση) αφού διώξει όλα τα λαμόγια που τον έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Άραγε σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι δημοσιογράφοι που τους κάλυπταν και οι οπαδοί που τους καθοδηγούσαν ή τους προστάτευαν; Οι τελευταίοι μάλιστα φαίνεται πως έχουν κάνει τη δική τους... "επανεκκίνηση".

Ο Άρης κάνει "επανεκκίνηση" για 3η φορά τα τελευταία 17 χρόνια. Και για να μιλήσουμε με όρους πληροφορικής όταν ο υπολογιστής σου κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις μάλλον πρέπει να ψαχτείς για "virus" (ιό) ή "trojan horse" ή "spyware" αλλιώς το λογισμικό θα καταστραφεί. To ίδιο συμβαίνει και στον Άρη. Δεκαεπτά χρόνια, τρεις υποβιβασμοί και τρία restart. Mήπως πρέπει πλέον να ψάξουμε για τον... ιό κι αν χρειαστεί να κάνουμε "format" αποκλείοντας τους πάντες; Ανίκανους παράγοντες, επαγγελματίες "οπαδούς" (trojan... dog) και δημοσιογραφικούς παπαγάλους. Χωρίς καμία εξαίρεση.

YΓ. Ο Κούγιας δεν είναι επιθυμητός -από αυτούς που τον βρίζουν- όχι γιατί θεωρείται λαμόγιο (σε όποια ομάδα πήγε άφησε καλύτερη κατάσταση από αυτή που παρέλαβε). Δεν είναι επιθυμητός όχι γιατί άλλαξε 5 ομάδες στην παραγοντική του καριέρα. Δεν είναι επιθυμητός όχι γιατί είναι "τρελός". Δεν είναι επιθυμητός όχι γιατί αυτοί που τον βρίζουν επιθυμούν οπωσδήποτε έναν μεγαλοεπενδυτή στην ομάδα. Δεν είναι επιθυμητός επειδή δεν "χαρτζιλικώνει".

YΓ2. Λίγη ευθιξία, λίγη ντροπή... λίγη τσίπα. Όλοι στις θέσεις τους...

1 σχόλιο:

  1. provlhma nootropias einai to provlhma ston Arh.Akoma xampari de to phrate???kai G kai E na pesoume an den allaxei rizika h nootropia xairi den yparxei....akou ekei trojan dog...xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή