Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Συγκέντρωση υπογραφών για έκτακτη Γ.Σ. της ΚΜΑ!


Ο ποδοσφαιρικός Άρης περνά τις πιο κρίσιμες στιγμές της ιστορίας του και καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις θα διαδραματίσει και η Κοινωνία Μελών Αρη. Γι αυτό το λόγο μέλη του φορέα ανέλαβαν πρωτοβουλία για σύγκλιση έκτακτης Γ.Σ. στις 23 Απριλίου 2014.


Όπως αναφέρουν τα μέλη του φορέα που ανέλαβαν την πρωτοβουλία κ.κ Ισαάκ Ξανθόπουλος και Βασίλης Παπαδόπουλος στην επιστολή που μπορούν να υπογράψουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της ΚΜΑ:

"Θεσσαλονίκη 

Προς:  Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΜΑ
Θέμα: Σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ

Αγαπητά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΜΑ

όσοι υπογράφουμε την παρούσα επιστολή ζητούμε τη σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ στις 23 Απριλίου 2014, σε χώρο εντός του Δήμου Θεσσαλονίκης και ώρα έναρξης 15:00.
Η ημερήσια διάταξη την οποία προτείνουμε είναι η ακόλουθη:

-Ανάλυση των νομικών, αγωνιστικών και οικονομικών δεδομένων για την ομάδα μας και επιλογή της βέλτιστης λύσης με άξονα τη συσπείρωση. Ανάλυση προτεινόμενων σχεδίων, καθορισμός αρχών που πρέπει να διέπουν την επόμενη ημέρα .
-Παρουσίαση της παρούσας οικονομικής κατάστασης της ομάδας  καθώς και αγωνιστικών δεδομένων (συμβόλαια, υποχρεώσεις κλ.π.).
-Προτάσεις της ΚΜΑ προς την οργανωτική επιτροπή εορτασμού των 100 ετών ,με στόχο την περαιτέρω ανάδειξη του ρόλου της ομάδας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο

Ζητούμε τη σύγκλιση της συνέλευσης  εξαιτίας της πιο δεινής ιστορικά θέσης στην οποία βρίσκεται η ομάδα μας , σε πολλαπλά επίπεδα (αγωνιστική πτώση , υπέρογκα οικονομικά χρέη, δικαστικές διαμάχες μεταξύ παραγόντων της κ.ά.).

Η κρίση της μπορεί να μεταβληθεί αν δεν δράσουμε άμεσα σε Τιτανικό της. 

Η γενική συνέλευση της ΚΜΑ (η οποία χρηματοδότησε την εταιρεία άμεσα με περισσότερα από 2.500.0000 ευρώ όλα αυτά τα χρόνια) μαζί με τον Α.Σ. αποτελούν τον μεγαλομέτοχο της ομάδας και οι φορείς οι οποίοι  θεσμικά θα κληθούν, με ψυχραιμία και χωρίς τα λάθη του παρελθόντος, να στηρίξουν την αναγέννηση της ομάδα μας.

Ζητούμε τη διεξαγωγή της συνέλευσης διότι τα μέλη της γενικής συνέλευσης δεν μπορούμε να παρουσιαζόμαστε παθητικοί θεατές, πνιγμένοι στην άγνοια της ενημέρωσης, αμέτοχοι από την συνδιαμόρφωση των εξελίξεων . Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε από καναπέδες «τεχνάσματα» ανθρώπων που θέλουν ακόμη και αυτήν την ώρα να διαμορφώσουν έναν Άρη στα μέτρα τους.

Το αίτημα μας τίθεται με βάση το άρθρο 14 του καταστατικού της ΚΜΑ σε συμφωνία με το άρθρο 96 του Α.Κ. και αναμένουμε τις ενέργειες σας.

Τα μέλη
Ισαάκ Ξανθόπουλος, Βασίλης Παπαδόπουλος"

Όσοι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι για το 2014 και συμφωνούν μπορούν να την υπογράψουν (περισσότερες πληροφορίες στο nanix@otenet.gr).

Η επιστολή από Δευτέρα 31/3 θα βρίσκεται και στα γραφεία της ΚΜΑ.

Απαιτείται η συγκέντρωση υπογραφών από το 30% των οικονομικά τακτοποιημένων μελών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου