Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Στην Ντιναμό Μινσκ ο... αρειανός Ουντότζι!


Ο Σαλόζε Ουντότζι φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της Λευκορώσικης Ντιναμό Μινσκ στα χέρια και δήλωσε ότι του ανοίγονται νέοι ορίζοντες στην καριέρα του.

Για την ώρα πάντως ο Νιγηριανός δεν είναι ελεύθερος από τον Άρη. Ο Ουντότζι έχει κάνει προσφυγή ζητώντας την ελευθερία του από τον Άρη, η οποία όμως δεν έχει εκδικαστεί ακόμη. Παρόλα αυτά ο παίκτης έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την Ντιναμό Μινσκ, την οποία φιλοδοξεί να οδηγήσει στην κορυφή της βαθμολογίας στο Λευκορωσικό πρωτάθλημα. Είχε προηγηθεί το "ναυάγιο" στις διαπραγματεύσεις του με την Ντνιέπρ, καθώς η ομάδα της Ουκρανίας δεν θέλησε να ρισκάρει με την απόκτησή του, από τη στιγμή που δεν ήταν ελεύθερος. 

Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε χαρακτηριστικά: «Νιώθω άνετα στη Ντιναμό. Η νέα μου ομάδα μου δίνει νέους ορίζοντες. Θα στρωθούμε στη δουλειά και έχω μια μεγάλη επιθυμία να παίξω. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα και να γίνω πρωταθλητής γιατί είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή. Γνωρίζω για την ομάδα. Έχει μεγάλες δυνατότητες. Οι παίκτες θέλουν να νικούν, να κάνουν επιτυχίες και αυτό είναι ένα καλό κίνητρο για μένα σε αυτή την ομάδα».

O ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε την Παρασκευή. Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου