Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

«Φτηνή» ήττα στο «Καραϊσκάκης»


O υποβιβασμένος Άρης αντιμετώπισε ως ίσο τον πρωταθλητή Ολυμπιακό αλλά ένα γκολ του Βαλντές στο 84' έκαμψε την αντίστασή του. Αποβλήθηκε στο 85' ο Ηρακλής.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του Σταύρου Νταϊφά. Οι "ερυθρόλευκοι" αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους, με τους Πέρες, Βαλντές και Ντομίνγκες να αλλάζουν με όμορφο τρόπο την μπάλα στο 18', αλλά τον Γιαννίτση να βάζει σωτήρια κόντρα στον Αργεντίνο. Ο Μπακασέτας τρία λεπτά αργότερα βρήκε κάθετα τον Μανιά, αυτός πέρασε τον Παπαδόπουλο αλλά ο Ρομπέρτο επενέβη εντυπωσιακά στην βολίδα του παίχτη του Άρη.Ο Διούδης στο 27' δεν αιφνιδιάστηκε στο μακρινό σουτ του Χολέμπας και στο 30' ο Μανιάς βγήκε στην πλάτη του Παπαδόπουλου αλλά η προβολή του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού. Ένα λεπτό μετά, ο Ρομπέρτο... απογειώθηκε και είπε "όχι" στο σουτ του Βαγκέλι από πλάγια θέση. Στο 40' ο Μανιάς κακώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, την στιγμή που θα έβγαινε απέναντι στον Ισπανό γκολκίπερ, με την άμυνα των Πειραιωτών να έχει σοβαρά προβλήματα λειτουργίας. Σκορ ημιχρόνου 0-0, με τον Άρη να είναι καλύτερος παρά την εντυπωσιακή κατοχή μπάλας του Ολυμπιακού.


Ο Μίτσελ άλλαξε στην ανάπαυλα δύο παίκτες (Μανιάτης και Κάμπελ πήραν τις θέσεις των Σάμαρη και Βέργου αντίστοιχα), ωστόσο η κατάσταση δεν άλλαξε για τους Πειραιώτες, καθώς η άμυνα του Άρη ήταν αποτελεσματική. Αντίθετα ο Άρης στεκόταν πολύ καλά στο γήπεδο και εξακολουθούσε να είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις, εκθέτοντας την αντίπαλη άμυνα, δίχως όμως να φτάνει στην επίτευξη κάποιου τέρματος. Στο 77' ο Εντινγκά με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό παραθυράκι του Διούδη, με τον Ολυμπιακό να μην βρίσκει τρόπο να απειλήσει εντός περιοχής. Την μοναδική φορά που το πέτυχε, βρήκε το γκολ με τον Βαλντές σκόρερ στο 84'. Ο Χολέμπας από αριστερά, σέντραρε δυνατά στην περιοχή και ο Παραγουανός υπό πίεση και με προβολή νίκησε τον Διούδη για το 1-0. Στο επόμενο λεπτό ο Ηρακλής αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Μανιάτη και κάπου εκεί ουσιαστικά τέλειωσε το παιχνίδι.

Διαιτητής: Ιωάννης Δελφάκης (ΕΠΣ Αρκαδίας)
Βοηθοί: Δήμος Αναστόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας), Τρύφων Πετρόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας)
Τέταρτος: Μάριος Λαμπρόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας)

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Σάμαρης (46' Μανιάτης), Εντινγκά, Πέρες, Ντομίνγκες (61' Στσέποβιτς), Βέργος (46' Κάμπελ), Βαλντές.

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Γιαννίτσης, Καραγκούνης (87' Νταμαρλής), Σουνάς (74' Καμινιώτης), Τριανταφυλλάκος, Μπακασέτας (79' Ψυχογιός), Βαγκέλι, Μανιάς, Βλάχος, Ηρακλής, Μπουγαΐδης.

Γκολ: 84' Βαλντές
Κίτρινες κάρτες: 81' Παπαδόπουλος / 30' Σουνάς, 62' Διούδης
Κόκκινες κάρτες: 85' Ηρακλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου