Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Εκδικάστηκε η αίτηση αντικατάστασης της διοίκησης της ΠΑΕ


Παρά τη φημολογία περί αναβολής που πιθανόν να ζητούσε η πλευρά Σκόρδα, η αίτηση αντικατάστασης της νυν διοίκησης της ΠΑΕ Αρης, συζητήθηκε κανονικά το πρωί στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης. 

Αρχικά, ΑΣ, ΚΜΑ και μικρομέτοχοι ζήτησαν εκ νέου προσωρινή διαταγή, ώστε να αντικατασταθεί η διοίκηση Σκόρδα στην ΠΑΕ μέχρι να βγει η απόφαση της σημερινής εκδίκασης. Το δικαστήριο την απέρριψε. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι έως ότου βγει η απόφαση,  η ΠΑΕ Άρης θα έχει επικεφαλής τον κ. Σκόρδα.

Στη συνέχεια εκδικάστηκε η αίτηση αντικατάστασης της διοίκησης. Από πλευράς των αιτούντων (KMA και ΑΣ) ως μάρτυρας εξετάστηκε ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, κ. Παναγιώτης Στεφανίδης, ο οποίος υποστήριξε πως ο κ. Σκόρδας βλάπτει σοβαρά τα συμφέροντα της ομάδας, πως παρακάμπτει όλους τους θεσμικούς φορείς του συλλόγου, πως δεν υπολογίζει κανέναν λειτουργώντας ως ιδιοκτήτης και πως επιβάλλεται η άμεση απομάκρυνσή του από τους κόλπους του Αρη. Επίσης ανέφερε το γεγονός ότι η διοίκηση της ΠΑΕ έμεινε με 4 μέλη μετά την παραίτηση των κ.κ. Βογιατζή, Αριστοτελίδη και την ανάκληση του εκπροσώπου του ΑΣ Άρης.

Η πλευρά του νυν προέδρου αντέκρουσε, μέσω του μάρτυρα, κ. Νικήτα Ματθαίου, πως ο κ. Σκόρδας είναι πιο ο επιτυχημένος πρόεδρος στην ιστορία της ομάδας, πως κινδυνεύει η προσωπική του περιουσία σε περίπτωση υποβιβασμού και πως η παρούσα διοίκηση είναι νόμιμη.

Οι νομικοί Σπύρος Χριστοφορίδης και Κώστας Παπαδόπουλος εκπροσώπησαν τις δύο πλευρές. Η απόφαση αναμένεται εντός ενός μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου