Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Άρης


Στις 11 το πρωί, ενώπιον του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης, εκδικάζεται η αίτηση αντικατάστασης της νυν διοίκησης Σκόρδα από την ΠΑΕ. Την αίτηση έχουν καταθέσει, από κοινού, η Κοινωνία Μελών και ο ΑΣ, θεωρώντας πως το παρόν ΔΣ της ΠΑΕ Άρης, βλάπτει τα συμφέροντα της ομάδας.


Ωστόσο, δεν είναι βέβαιο πως η δίκη θα διεξαχθεί κανονικά. Το πιθανότερο είναι η πλευρά του Λάμπρου Σκόρδα να ζητήσει αναβολή, κάτι που θα σημάνει την κωλυσιεργία της υπόθεσης για τουλάχιστον 20 ημέρες, οπότε το πρωτάθλημα θα έχει ολοκληρωθεί με την παρούσα διοίκηση στο τιμόνι. Την ΚΜΑ και τον ΑΣ θα εκπροσωπήσει ο νομικός, Σπύρος Χριστοφορίδης, ενώ στην «αντίπερα όχθη» θα βρίσκεται ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Πριν από λίγες ημέρες το Ειρηνοδικείο είχε απορρίψει τα ασφαλιστικά μέτρα των φορέων του Αρη κατά του Σκόρδα, διατηρώντας τον διορισμό του περασμένου Δεκέμβρη, κρατώντας τον στη διοίκηση της ΠΑΕ. Πάντως από εκείνον τον διορισμό απουσιάζουν, πια, τρία μέλη, οι κ.κ Αριστοτελίδης, Βογιατζής και Γιώτας, οι οποίοι εγκατέλειψαν το σχήμα του τωρινού προέδρου, αφήνοντάς το τετραμελές (Σκόρδας, Κώνστας, Τσιόνκης, Βασβάνης).

Διοικητικές ζυμώσεις για την ΠΑΕ Αρης

Εν τω μεταξύ στην Κοινωνία Μελών Άρη ήδη επεξεργάζονται πλάνο για τη δημιουργία ενός διοικητικού σχήματος από ανθρώπους που έχουν την οικονομική δυνατότητα να στηρίξουν τον Αρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sentragoal, μέλη της οικογένειας του Αρη ζήτησαν από τον κ. Ντίμη Παπαϊωάννου (με θητεία σε Δ.Σ. της ΚΑΕ και της ΠΑΕ στο παρελθόν) να αναλάβει ενεργό ρόλο στη νέα προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου