Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

H πιο σημαντική μάχη μέχρι την επόμενη...


Το σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς δίνει σήμερα ο Άρης που αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στις 7.30 μ.μ. στο Αγρίνιο. O αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 1.


Ο Παναιτωλικός έχει 30 βαθμούς και βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Άρης με 13 βαθμούς παραμένει ουραγός.

H ομάδα μας επιζητά μια νίκη που θα δώσει την ευκαιρία να πλησιάσει τους αντιπάλους του στη μάχη επιβίωσης και παραμονής στην κατηγορία. Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα παρατάξει μια ομάδα με αρκετές αλλαγές. Εκτός αποστολής για το παιχνίδι του Άρη με τον Παναιτωλικό για την 23η αγωνιστική της Super League έμεινε ο Νταβίντ Αγκάνθο. Εκτός έμειναν επίσης οι τραυματίες Μπάμπης Οικονομόπουλος και Βαλεντίνος Βλάχος (τράβηγμα στον προσαγωγό), όπως επίσης και οι τιμωρημένοι Ανδρέας Τάτος και Ανδρέας Ηρακλής.


Ένα πιθανό σχήμα που θα παραταχθεί είναι με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τον Βανγκέλι αριστερά και τον Ψυχογιό δεξιά στην άμυνα, τον Μπουγαϊδη με τον Γιαννίτση (ή τον Κύργια) στο κέντρο της άμυνας, τον Νταμαρλή μπροστά τους ως καθαρό αμυντικό χαφ, τους Τσιάρα, Σουνά λίγο πιο μπροστά του και τους Τσουμάνη (αριστερά), Μπακασέτα (δεξιά), Μανιά (κορυφή) στην επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου