Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Εικονικά τιμολόγια στον ΑΣ Άρης;


Σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας zougla.gr «λαβράκια» έβγαλαν οι έλεγχοι που πραγματοποίησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα τα στελέχη του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος. Εμπλέκεται και ο Α.Σ. Άρης.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ: "Σε σοβαρές φορολογικές παραβάσεις, ωστόσο, φέρονται να έχουν υποπέσει και τα αθλητικά σωματεία της συμπρωτεύουσας Άρης και Ηρακλής.

Από την έρευνα που έκαναν τα στελέχη του ΣΔΟΕ προέκυψε ότι οι δύο ομάδες εξέδωσαν εικονικά τιμολόγια σε διάφορες επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να καταλογισθούν πρόστιμα ύψους 5.376.000 ευρώ. 

Υπήρξε ήδη παραδοχή για εικονικότητα 1.870.000€ και καταβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα."

Στελέχη του ΑΣ Άρης μιλώντας σε ιστοσελίδα υποστήριξαν ότι ο σύλλογος αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι ο Άρης το αθλητικό σωματείο, στο οποίο αναφέρεται η ανακοίνωση.

Ο νυν πρόεδρος του ΑΣ, Θωμάς Γιώτας, είχε δηλώσει για το θέμα στις 28/11/2013: «Είναι ένα θέμα, που μας απασχολεί πολύ και σε μια συνάντηση που είχαμε χθες, όχι σαν Άρης, αλλά μέσω άλλων φορέων, στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, άρχισε να ενημερώνεται για τα τιμολόγια. Δεν μιλάμε για τα ίδια ποσά, όπως ο Ηρακλής, όμως, δεν παύει και ο Ερασιτέχνης Άρης να έχει πολλά εκατομμύρια τιμολογίων, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, γεγονός που είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για τον Α.Σ. φορολογικά. Όταν είπα στη συνέντευξη τύπου, πριν από έναν μήνα, ότι ο Άρης είναι στην «εντατική», μου είπαν ότι ανακάλυψα την Αμερική», για να προσθέσει:

«Από την προηγούμενη διοίκηση, ο Ερασιτέχνης Άρης είναι στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ για πλαστά τιμολόγια πολλών εκατομμυρίων, που μπορεί να μην είναι τόσα πολλά όσα του Ηρακλή, όμως, δεν λύνονται και με απλές πράξεις. Αυτά, λοιπόν, τα τιμολόγια μπορούν να γίνουν βρόγχος και να πνίξουν τον Άρη. Το πρόβλημα, λοιπόν, είναι υπαρκτό και για τον Άρη».

Νίκο Παπαδόπουλε γύρνα πίσω...


Ο άλλος μας έκανε παγοδρόμιο που δε λέγεται "Παγοδρόμιο Άρη" στο facebook και δεν πήρε και τον Ντεσπέιν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου