Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Στις 4 η κρίσιμη αναμέτρηση με το Ρέθυμνο!


Η εμβόλιμη 17η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ ανοίγει στο Αλεξάνδρειο (Nick Galis Hall) εκεί όπου ο Άρης υποδέχεται το Ρέθυμνο AEGEAN σήμερα στις 16:00. Μία απουσία "χτύπησε" την πόρτα του Μίλαν Μίνιτς. 


Πάνω που επέστρεψε ο Ζήσης Σαρικόπουλος, η γαστρεντερίτιδα «χτύπησε» τον Νίκο Γκίκα, η παρουσία του οποίου στο αυριανό (5/2, 16:00) ματς με το Ρέθυμνο είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο 24χρονος γκαρντ έμεινε και χθες (4/2) εκτός προπόνησης των «κιτρίνων» και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς θα κριθεί την τελευταία στιγμή, αναλόγως με το αν νιώθει καλύτερα. Ο Μνιτς πάντως καταστρώνει πλάνα και χωρίς τον Γκίκα, ο οποίος έπεσε και πάλι θύμα ατυχίας μετά το σοβαρό τραυματισμό του στον καρπό.

Στον αντίποδα, ο Ζήσης Σαρικόπουλος προπονήθηκε και σήμερα κανονικά και θα επιστρέψει στη δράση κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη.

O Μίλαν Μίνιτς τόνισε στις δηλώσεις του για τον αγώνα του Άρη στο πρωτάθλημα, πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Παίζουμε με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, την είσοδο στα πλέι οφς. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να δώσει σημαντικούς βαθμούς και στις δύο ομάδες. Είναι πολύ σημαντικό να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς του αντιπάλου, το τρανζίσιον παιχνίδι και πρέπει να κυριαρχήσουμε στα ριμπάουντ. Θέλουμε να αντιδράσουμε με το σωστό τρόπο και να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται πάνω σε αυτά που ζητάμε μέσα στο γήπεδο. Έχουμε διάφορα προβλήματα που μας πιέζουν και είναι γνωστά, αλλά μαζί με την παρουσία του κόσμου, η πίεση πρέπει να βγει σε θετική ενέργεια και αυτή η ενέργεια να έχει μόνο ένα στόχο. Να παίξουμε ένα ποιοτικό παιχνίδι και να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέσα σε αυτό».

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μούρτος τόνισε πως: «Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο είναι πολύ σημαντικό για εμάς, μετά από τα τελευταία μας αρνητικά αποτελέσματα. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο, ξέρουμε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και διαθέτει ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ του, αλλά εμείς πρέπει να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό και να περιορίσουμε τα πλεονεκτήματα του αντιπάλου μας».

Απών ο Τζεβελέκης

Παράταση στην αγωνία στην ΚΑΕ Άρης, μετά τη χθεσινή συνάντηση ανάμεσα σε διοίκηση και μετόχους της ΚΑΕ. Η απουσία του Θανάση Τζεβελέκη ήταν η αιτία που δε λήφθηκε καμία απόφαση.

Το «παρών» στη συνάντηση έδωσαν τα μέλη της «Γένεσις», η οποία έχει το 60% των μετοχών της ΚΑΕ. Όμως ο Θανάσης Τζεβελέκης, ο οποίος έχει το 20% και εκπροσωπεί και το 10% μικρομετόχων, δεν έδωσε το «παρών». Αυτός ήταν ο λόγος που δεν πάρθηκε κάποια απόφαση αναφορικά με την «επόμενη μέρα» της υπαγωγής της ΚΑΕ στο Άρθρο 99.

Οι μέτοχοι που έδωσαν το «παρών» ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις και τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται μετά την υπαγωγή της ΚΑΕ στις ευεργετικές διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι νομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση, όπως και ο ορκωτός λογιστής, Δημήτρης Πρωτογερόπουλος που έπαιξε ρόλο «κλειδί» στην υπόθεση. Οι τελευταίοι ενημέρωσαν αναλυτικά τους μετόχους για το πώς διαμορφώνεται η κατάσταση, με ποσά και χρονοδιαγράμματα για το Άρθρο 99, όπως και για το πλάνο βιωσιμότητας της ΚΑΕ.

Οι διοικούντες την ΚΑΕ και οι μέτοχοι θα κάνουν νέα συνάντηση μετά τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Αυτήν τη φορά είναι απαραίτητη η παρουσία του κ. Τζεβελέκη, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου