Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Αισιοδοξία για τα δελτία


Θετική εξέλιξη σημειώθηκε στο θέμα των δελτίων του Άρη! Σήμερα, η ΕΠΟ δέχθηκε την έφεση του Άρη και το Διαιτητικό Δικαστήριο συνεδριάζει εκτάκτως αύριο το πρωί για τα δελτία!

Πρόκειται για τα δελτία των Μπουγαΐδη, Βλάχου, Κουσίδη, Καμινιώτη, Γουναρίδη και Μπακασέτα, έξι συνολικά τον αριθμό.

Σύμφωνα με το pressaris οι "κίτρινοι" δρομολόγησαν σήμερα μια σειρά ενεργειών προκειμένου να έχουν θετικό αποτέλεσμα. Στο πλαίσιο αυτό μετέβησαν στην Αθήνα ο Θανάσης Κώνστας από πλευράς της ΠΑΕ, αλλά και ο υπεύθυνος λογιστηρίου Μπάμπης Κωτσιόπουλος για να δρομολογήσουν μια σειρά ενεργειών που θα φέρει αποτέλεσμα, φτάνοντας ακόμη και στο Υπουργείο Οικονομικών.

Οι "κίτρινοι" έκαναν έφεση στην ΕΠΟ για το θέμα των δελτίων καταθέτοντας βεβαίωση χρεών, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η αίτηση ρύθμισης των χρεών, όπως κατατέθηκε σήμερα στο Υπουργείο Οικονομικών. Το τελευταίο έγγραφο θεωρείται κομβικής σημασίας και ουσιαστικά αυτό που αναμένεται να καταρρίψει κάθε ανάχωμα από την ΕΠΟ.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας, αν και κανονικά συνεδριάζει τέλος Ιανουαρίου, αποφάσισε να ορίσει δικάσιμο για το Σάββατο στις 9 το πρωί.

Με βάση αυτά τα δεδομένα εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία για τη θετική έκβαση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου