Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Δε θέλω πρόεδρο την Ντενίση!


Μπορεί να βρίσκεται στη θέση του προέδρου της ΠΑΕ για λιγότερο από ένα μήνα αλλά φαίνεται ότι απέτυχε σε χρόνο ρεκόρ.

Ο Λάμπρος Σκόρδας ανέλαβε και πάλι τα ηνία της ΠΑΕ Άρης στις 18 Δεκεμβρίου 2013 με τις γνωστές, σχεδόν αλάνθαστες ως προς τις επιλογές, διαδικασίες της ΚΜΑ. Την επόμενη ημέρα ο Άρης έδινε έναν κρίσιμο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος έληξε ισόπαλος.

Ο νέος "αέρας" που θα έφερναν το δίδυμο Λάμπρου-Σούλη έφερε τρεις στις τρεις... ήττες από Γιάννενα, Απόλλωνα και Καλλονή. Με μέσο όρο επιπέδου διαιτητικής αντιμετώπισης... Ηλιάδη!

Σε εξω-αγωνιστικό επίπεδο ο Άρης δέχτηκε δύο καθοριστικές ήττες από την ομοσπονδία:
  • Δεν εκδόθηκαν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών και ο Άρης αγωνίζεται αποδυναμωμένος ενώ θα έπρεπε ήδη να είναι η πιο ενισχυμένη ομάδα έστω και χωρίς δικαίωμα μεταγραφών.
  • Εκδικάστηκαν οι υποθέσεις ποδοσφαιριστών και ενός μεσολαβητή με πιθανή συνέπεια την αφαίρεση βαθμών παρά την προσωρινή διαταγή αναστολής πληρωμών.
Αυτά δηλαδή που κατάφεραν να αποφύγουν οι ανίκανες διοικήσεις Ψηφίδη και Ηλιάδη δεν τα κατάφερε η "έμπειρη" διοίκηση Σκόρδα!

Ο Σκόρδας είναι ένας παράγοντας του Άρη ο οποίος μάλιστα ευθύνεται όχι μόνο για τα χρέη αλλά και για τις συμμαχίες που έκανε στην πρώτη του θητεία. Γιατί όμως "προτιμήθηκε" ως εναλλακτική λύση μετά την παραίτηση του υπεραποτυχημένου Ηλιάδη;

Για έναν και μόνο λόγο (πέραν του ότι ο Ηλιάδης απέτυχε σε ό,τι καταπιάστηκε): Πιθανολογήθηκε ότι έχει την "τεχνογνωσία" και την "εμπειρία" που χρειάζεται μία ομάδα σε τέτοιες συνθήκες. Πιθανολογήθηκε ότι ο Σκόρδας δεν είναι πλέον (δικαίως ή αδίκως) "δικομανής" αλλά "διπλωμάτης". Ως τώρα δεν το αποδεικνύει και ο χρόνος του τελειώνει.

Οι δικαστικές ενέργειες εναντίον της ΕΠΟ εκτός από τις εντυπώσεις δε θα προσφέρουν τίποτα στην ομάδα. Αν είχαμε ανάγκη να ανοίξουμε πόλεμο και να προχωρήσουμε σε αγωγές και μηνύσεις θα ήταν προτιμότερο να γίνει πρόεδρος η Μιμή Ντενίση που έχει και το "know how".

ΥΓ. Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός... Ειδικά αν στο παρελθόν δεν ήσουν σιωπηλός.
ΥΓ2. "Αρης-Τζένη Χειλουδάκη 2014 η ομάδα της καρδιάς σας"

2 σχόλια:

  1. "Δεν εκδόθηκαν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών και ο Άρης αγωνίζεται αποδυναμωμένος ενώ θα έπρεπε ήδη να είναι η πιο ενισχυμένη ομάδα έστω και χωρίς δικαίωμα μεταγραφών" αυτό πως στο καλό θα γίνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. swsth apopsh. to teleftaio to les gia to afm?

    ΑπάντησηΔιαγραφή