Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

«Ε, δεν παίζουμε και στην Πριμέρα Ντιβισιόν»



Με τον τρόπο αυτό ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Λάμπρος Σκόρδας μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ξεκαθάρισε ότι ο Άρης έχει τις δυνάμεις και τις δυνατότητες για να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα. 

«Ε, δεν παίζουμε και στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Υπάρχουν πιθανότητες ο Άρης να πάρει αποτελέσματα και εντός και εκτός έδρας»

Με τα λόγια αυτά στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ Fm 94,6 ο Λάμπρος Σκόρδας ξεκαθάρισε ότι ο Άρης μπορεί να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα. 

«Φυσικά και υπάρχουν οι πιθανότητες. Η ομάδα πρέπει να διασωθεί γιατί έχει δυνάμεις και δυνατότητες να τακτοποιηθεί και να πληρώνει στη συνέχεια. Το μαγαζί τώρα είναι σε κατάσταση παράγκας. Ο Άρης όμως μπορεί να συνέλθει με συ συσπείρωση», ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας παραδεχόμενος όμως ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Η αποστολή μας η εφετινή είναι η χίλιες φορές πιο δύσκολη από την περσινή. Η ομάδα πέρσι ήταν πιο έμπειρη. Έχουν αποχωρήσει πολλοί παίκτες από την ομάδα. Δεν έκανε ανανεώσεις η διοίκηση Ηλίας και έτσι έχει έρθει η ομάδα σε αγωνιστικό αδιέξοδο», ανέφερε. 

Αυτή η πίστη του Λάμπρου Σκόρδα για την δυνατότητα παραμονής του Άρη στην κατηγορία πηγάζει και από το θέμα των δελτίων… 

«Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Καταθέσαμε όλα τα στοιχεία και πιστεύω ότι θα βγουν τα δελτία και η ομάδα θα έχει επιλογές. Τα προβλήματα είναι πολλά. Ελπίζω… με τη βοήθεια, τη συσπείρωση και τη δυναμική που έχει ο σύλλογος, γιατί ο Άρης έχει δυναμική», ανέφερε και συνέχισε… 

«Πρέπει να υπάρχει λύση στο θέμα των παραγόντων. Πρέπει εκεί να βρει λύσεις ο Άρης», ήταν το σχόλιό του για την οικονομική κατάσταση στην ομάδα και πρόσθεσε: 

«Όταν έφυγα το 2009 ο Άρης έβγαζε 15 εκατ. έσοδα με μια ομάδα με παίκτες καλούς. Είχε ρυθμίσει και χρέη και τις οποίες ρυθμίσεις τηρούσε. Τα ελλείμματα που σας είπα δημιουργήθηκαν από την κακή διαχείριση. Αυτά όμως θα τα δει ο Εισαγγελέας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου