Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Παράπονα της ΠΑΕ "Τσοχατζοπουλιακός" για το κράτος


Η ομάδα του Τσοχατζόπουλου, του Σαχπατζίδη, του Μπατατούδη και των παγωμένων χρεών προς το Δημόσιο εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρόμενη για ένα... γραφειοκρατικό πρόβλημα ενώ τους παραχωρούν και έκταση για να κατασκευάσουν προπονητικό κέντρο. Μάλιστα λαϊκίζοντας κάνει και εκβιαστικές υποδείξεις εκμεταλλευόμενη το πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει τον ελληνικό λαό. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ "Τσοχατζοπουλιακός":

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οφείλει να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας, ότι παρακολουθεί με εξαιρετικό ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην υπόθεση του διαγωνισμού του Δήμου Θέρμης αναφορικά με την έκταση στην οποία υπάρχει ενδιαφέρον να κατασκευαστεί το προπονητικό κέντρο της ομάδας. Όπως είναι αναμενόμενο οι αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και τα εμπόδια που προκύπτουν μόνο αδιάφορους δεν αφήνουν τους ανθρώπους της διοίκησης της ΠΑΕ. Ο Δήμος Θέρμης προσπαθεί να δώσει ευκαιρίες επένδυσης σε μια έκταση αναξιοποίητη για δεκαετίες προσβλέποντας στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. Τελευταίο εμπόδιο που προέκυψε αποτέλεσε η απόφαση του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης κ. Αθανάσιου Καρούντζου για ακύρωση του διαγωνισμού καθυστερώντας εκ νέου τη διαδικασία, η οποία υποτίθεται ότι θα ξεκινούσε από το περασμένο Φθινόπωρο!


Όλα αυτά συμβαίνουν και ενώ στη χώρα οι επενδύσεις γίνονται με το σταγονόμετρο και την ίδια στιγμή που η βόρεια Ελλάδα παραμένει «πρωταθλήτρια» στους δείκτες ανεργίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ. στη Δυτική Μακεδονία η ανεργία εκτοξεύτηκε στο 32,3% στο γ΄ τρίμηνο 2013, από 31% πέρυσι, ενώ στην Κεντρική Μακεδονία στο 30% από 26,3% πέρυσι!».


Για το ίδιο θέμα ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Θ. Ζαγοράκης δήλωσε στο "Βήμα της Κυριακής": 

"Γνορίζωντας μώνω ένα μικρώ μέρως απώ ώλα τα πρωβλύματα που έχη σηναντύση ο μαιγαλωμέτωχος του ΠΑΟΚ απαίναντη στι γραφιωκρατία του Δυμωσίου, μπωρό να καταλάβο για πιων λώγο ακώμη και σε μια τέτια επωχύ η επενδητές απώ τω εξοτερηκώ έρχωντε με τω σταγωνόμαιτρω. Ο κ. Σαβίδις δεν ζητάη να του χαρήσουν τίπωτε. Αντηθέτος εμένη σε διαφανύς και νώμιμες διαδηκασείες. (σ.σ. όπως με Σαχπατζίδη) Αντήστιχω μπλέξημω υσχήει και με τιν περίπτοσι τις απωπληρομίς τον παλεόν χρεόν τις ΠΑΕ πρως τω Δυμώσιω. Τω μώνω που ακούμαι ήνε ειπωσχέσης" ανέφερε στην εφημερίδα ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Μας συγχωρείτε για τα ορθογραφικά λάθη αλλά έτσι θα το έγραφε ο Θοδωρής...

2 σχόλια:

  1. Οι φιλοξενουμενοι αφου πετυχαν να τους κτισει το κρατος ενα μεγαλο κλειστο γηπεδο (αντι να τα κανει στην ομαδα που εκανε το μπασκετ εθνικο αθλημα και συνεβαλλε τα μεγιστα στο επος του 1987)με λεφτα που τα βαλαμε ολοι ρεφενε και το συντηρουμε κιολας,θελουνε σιγα σιγα να εξαπλωθουνε σε ολο το ανατολικο κομματι της θεσσαλονικης.
    Δεν ξερω αν ειναι ξετσιπωτοι,τναμπατζηδες η διαπλεκομενοι η και ολα αυτα μαζι.Αυτο που ξερω ειναι οτι σαν ΑΡΗΣ ειμαστε αποντες απο ολα αυτα.Απο το κλειστο της θερμης που θα γινοταν και θα το ειχε ο ΑΡΗΣ με το ονομα Νικος Γκαλης την δεκαετια του 90,μεχρι το 2006-09 που θα γινοταν η ανταλλαγη οικοπεδων κρατους-δημου θερμης τιποτα δεν εγινε,και φτασαμε παλι την εκταση που θα παιρναμε εμεις να την παρουνε αυτοι!
    Ας ξυπνησουμε επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι σαν να μην μιλαει ο χαφιες ο ρουφιανος για ομερτα.....κανενα ελεος στη σιχαμενη ομαδα του δημοσιου και του συστηματος,τον ζητιανο του βορα.ας τολμησουν να παρουν εκταση στην θερμη,καθε μερα εφοδους θα τρωνε...ολα τα ανατολικα ειναι φουλ κιτρινομαυρα
    υ.γ @μιετε ο μπαοκ η ελ.ας και το μπατσοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή