Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Θέλει Βλαχοδήμο και Παπαστεριανό - Τι συμβαίνει με Ουντότζι;


Με την απόκτηση του Βαλεντίνου Βλάχου και την διαφαινόμενη άφιξη του Μαυρουδή Μπουγαΐδη, οι «κίτρινοι» δυναμώνουν στην άμυνα και πλέον θέλουν να κάνουν το ίδιο και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Ο μεγάλος στόχος του Άρη είναι ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, τον οποίο διεκδικεί και ο Πλατανιάς και γίνονται προσπάθειες από τον Σούλη Παπαδόπουλο και τον Ανδρέα Τάτο να πειστεί για να φορέσει την κίτρινη φανέλα. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, ωστόσο ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Ο Άρης αναμένει και την εξέλιξη στην υπόθεση του Μανώλη Παπαστεριανού. Ο 26χρονος αμυντικός μέσος βρίσκεται σε επαφή με τον προπονητή του στην Κονκόρντια, Ιον Τσιρίλα, και τη διοίκηση της ομάδας του αλλά οι Ρουμάνοι θέλουν χρήματα για να τον αφήσουν ελεύθερο και η υπόθεση ίσως ξεκαθαρίσει την άλλη εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με το gazzetta.gr, ο Λάμπρος Σκόρδας κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τον Σαλόζε Ουντότζι να επιστρέψει. Απευθύνθηκε ακόμα και στον Γιάννη Χατζηνικολάου, με τον οποίο ο παίκτης έχει καλές σχέσεις για να τον πείσει. Ωστόσο ο Νιγηριανος παραμένει αμετάπειστος, ζητώντας εκχώρηση από τα τηλεοπτικά δικαιώματα για να το σκεφτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου