Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Πρώτος στόχος ο Πρίφτης!


Με διακαή πόθο τη συνεργασία με τον Δημήτρη Πρίφτη συνεχίζεται η διαδικασία εξεύρεσης διαδόχου του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο του Άρη που χθες προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.


Μπορεί ο ίδιος ο Αγγέλου πριν αποχωρήσει για την Εφές να έδειξε τον Μίλαν Μίνιτς, στενό συνεργάτη (όπως και ο ίδιος) του Ντούσαν Ίβκοβιτς, μπορεί να θεωρείται ιστορικής σημασίας μια πιθανή επιστροφή του Παναγιώτη Γιαννάκη, ίσως κάπου στο βάθος ακούστηκε το όνομα του Κώστα Μίσσα και του Νέναντ Μάρκοβιτς, όμως η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι του Άρη θέλουν Πρίφτη. Μόνο που ο ίδιος ο Πρίφτης, όσο κι αν θα επιθυμούσε να σηκώσει το γάντι στην τεράστια πρόκληση που φέρει το μέγεθος του Άρη, δεν πρόκειται να σπάσει το συμβόλαιο του με τον Κολοσσό, παρά μόνο με την συγκατάθεση της ίδιας της ομάδας, η οποία δεν δείχνει διατεθειμένη να συναινέσει ούτε αν ο Άρης πληρώσει το buy-out. 

Η περίπτωση του Παναγιώτη Γιαννάκη (που βρέθηκε στην Ελλάδα νωρίτερα του αναμενομένου) είναι υπαρκτή, έχουν γίνει πλαγίως προσεγγίσεις, όμως όλοι την θεωρούν απίθανη λόγω υπερβολικών απαιτήσεων, ενώ -όσο κι αν ακούγεται παράξενο- το όνομά του συναντά αντιδράσεις στο εσωτερικό της ομάδας, λόγω του... παρελθόντος κατά την πτώση της αυτοκρατορίας.

Πληροφορίες από pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου