Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Σκόρδας: «Οι θέσεις μας είναι στις πολεμίστρες»


Σε ανακοίνωση προέβη ο συνδυασμός «Αρης 100 χρόνια», παράταξη στην οποία ηγείται ο πρώην πρόεδρος Λάμπρος Σκόρδας. Το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:


«Αποστολή εξετελέσθη. Ο ΑΡΗΣ στην εντατική, ένα βήμα πριν τη ολοκληρωτική διάλυση, χωρίς διοίκηση, τελευταίος στη βαθμολογία λίγο πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, με ποδοσφαιριστές απλήρωτους να ψάχνουν την έξοδο και με μηδαμινά προσδοκώμενα έσοδα μοιάζει να αδυνατεί να αποφύγει το μοιραίο.

Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον που αγαπά τον ΑΡΗ να βιώνει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα την επιβεβαίωση των πλέον δυσοίωνων προβλέψεων του για την ομάδα. Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε μέχρι κεραίας.

Μιλήσαμε για έγκλημα, έρχεται κι η τιμωρία Είπαμε ότι αυτή η διοίκηση. Δεν ξέρει ποδόσφαιρο. Δεν έχει λεφτά. Δεν έχει εμπειρία και γνώση για να βοηθήσει την ομάδα

Προτείναμε μια βιώσιμη λύση σε όλα τα επίπεδα, που αν την είχε ακολουθήσει ο σύλλογος θα είχε προχωρήσει στην εξυγίανση και θα ήταν ανταγωνιστικός.

Αντ΄αυτού όλο το σύστημα που πέρυσι οδηγούσε τον ΑΡΗ με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή (που αποφεύχθηκε με την έγκαιρη δική μας παρέμβαση), επέλεξε να υποστηρίξει μια ανεπαρκή διοικητική πρόταση, που θα ολοκλήρωνε το σχέδιο που είχαν εξυφάνει.

Αποδίδοντας «τα του Καίσαρως τω Καίσαρι», πέραν λοιπόν του προφανούς υπευθύνου, δεν είναι άμοιροι ευθυνών για τη σημερινή κατάσταση και όσοι επώνυμα στήριξαν τη λύση του κ. Ηλιάδη ως την ιδεατή. Φυσικά δεν αναφερόμαστε στην μεγάλη πλειονότητα όλων εκείνων που επέλεξαν την σημερινή διοίκηση. Ο απλός οπαδός της ομάδας άκουσε, επηρεάστηκε και επέλεξε. Όσοι επωνύμως όμως συντάχθηκαν με τη λύση Ηλιάδη, έχουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης, άλλος μικρότερο και άλλος μεγαλύτερο.

Γι΄ αυτό και το έγκλημα έχει ονοματεπώνυμα. Είναι αυτών που ήθελαν μέσω του Πλα να γίνουν ιδιοκτήτες, είναι αυτών που υποστήριξαν το «πάρτι» στις εκλογές του 2011, είναι αυτών που μαζί με μίντια και ομάδα κατευθυνόμενων οργανωμένων ονειρεύονται έναν πλαστό ΑΡΗ, δέσμιο των ορέξεων τους. Αυτός είναι ο λόγος που και η τιμωρία θα έχει τα ονοματεπώνυμα τους.

Μπροστά στα δεδομένα αυτά ο κόσμος του ΑΡΗ οφείλει τουλάχιστον να επαγρυπνεί. Οφείλει να βλέπει και πίσω από τις γραμμές –αν και πλέον κάποια πράγματα είναι εξόφθαλμα- και όταν κληθεί να μην επαναλάβει τις λάθος επιλογές του πρόσφατου παρελθόντος και να μη λησμονεί πρόσωπα και θεσμικούς ή μη παράγοντες που τους χαρακτηρίζει, τουλάχιστον, η συνυπευθυνότητα.

Αναμένοντας τις εξελίξεις, διαβεβαιώνουμε άπαντες ότι οι θέσεις μας είναι στις πολεμίστρες, για να σωθεί το κάστρο του ΑΡΗ μας».

2 σχόλια:

  1. αντε ρε Λαμπρο διωξε παλι ολα τα ποντικια που περιτριγυριζουν το καραβι του Αρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Htan fainetai grafto , aytos o megalos oramatisths toy syspeirwmenou Arh na xanaepistrepsei gia na swsei thn Areianara apo ta martyria

    Leyteria ston Arh

    ΑπάντησηΔιαγραφή