Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Κωνσταντινίδης: "Ο Ηλιάδης μου ζήτησε 500.000 ευρώ" (video)


O φερόμενος ως υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κωνσταντινίδης, εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή "Δίκη στον Σκάι" του Κυριάκου Θωμαϊδη κάνοντας μία συγκλονιστική αποκάλυψη.

Ο Δραμινός επιχειρηματίας, αφού τόνισε ότι δέχθηκε απειλές από πρώην παράγοντες του Άρη για να μην αναλάβει (δεν ανέφερε ονόματα), κατήγγειλε ότι ο Δημήτρης Ηλιάδης του ζήτησε 500.000 ευρώ, τα οποία θα έμπαιναν σε τραπεζικό λογαριασμό του νυν προέδρου της ΠΑΕ στο εξωτερικό, ώστε να προχωρήσει η πώληση του 51%, με την προϋπόθεση να παραμείνει αυτός για 5 χρόνια στο τιμόνι του συλλόγου! Μάλιστα, υποστήριξε ότι υπήρξε και τρίτο πρόσωπο μπροστά στην συγκεκριμένη συνομιλία (όχι ο φίλος του Θανάσης Αθανασιάδης).

Γι αυτούς τους ισχυρισμούς, ο Ηλιάδης ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση και αγωγή σε βάρος του Κωνσταντινίδη, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να βγει και σχετική ανακοίνωση.

Επιπρόσθετα, ο Κωνσταντινίδης είπε ότι έχει τη διάθεση να ασχοληθεί με τον Άρη είτε αν υπαχθεί στο άρθρο 99 είτε αν πέσει στη Γ' Εθνική κατηγορία και διαλυθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου